The Wombats au lansat videoclipul melodiei „Be your shadow“

The Wombats şi-au construit un mare munte de succes pe seama actualului album lansat, “Glitterbug” care a ajuns până pe locul 5 în Regatul Unit şi pe locul 2 în Australia. Amploarea succesului a crescut şi mai mult mai ales odată cu lansarea noului single “Be Your Shadow” care se va auzi şi la radio începând cu 22 iunie.

The WombatsProdus de Mark Crew (Bastille) şi The Wombats, “Be Your Shadow” combină un conţinut muzical contagios cu linii de bass care îi conferă piesei un ritm disco incitant. Din punct de vedere al versurilor, piesa spune povestea trăită de vocalul Matthew “Murph” Murphy cu o femeie aparent inabordabilă din Los Angeles.

Videoclipul piesei a fost regizat de James Moore (cel care a semnat şi regia clipurilor “Pacifier” şi “Cocoon” aparţinând celor de la Catish and The Bottlemen’s, dar şi pe cea a documentarului “Mission to Lars”) şi înfăţişează povestea neobişnuită a unui outsider care încearcă în mod disperat să se antreneze şi să fie în formă pentru a se lupta cu câţiva tipi duri de la clubul de wrestling la care lucrează.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here