Lindemann a lansat primul single extras de pe albumul „Praise Abort“

Proiectul muzical format din vocalistul trupei Rammstein, Till Lindemann şi Peter Tagtgren (Pain, Hypocrisy) a dezvăluit piesa “Praise Abort”, iar videoclipul spectaculos, încărcat de elemente de un grotesc comic, a fost deja lansat în seară de 28 mai pe site-ul oficial www.skillsinpills.com. Tot pe site poate fi ascultat şi un extract de câteva secunde a piesei “Golden Shower”.

Skills in Pills“Praise Abort” este menită să şocheze. Spune povestea unui tată care are mulţi copii şi care se plânge de cât de mult îl costă să întreţină o familie numeroasă. “Este amuzantă şi şocantă în acelaşi timp”, spune Till Lindemann. “Am un prieten care are 7 copii şi când a ascultat-o e exclamat: “Asta-i piesa mea! Mai pune-o o dată!”

Ca toate poveştile bune despre moarte şi distrugeri, Lindemann s-a născut în urma unei nopţi de desfrâu. “În 2000 eram în Suedia şi mixam albumul ‘Mutter’. Într-o seară, împreună cu claparul, am ieşit într-un bar de motociclişti cu nişte fete, însă unul dintre tipii din bar era fostul prieten al uneia dintre fete şi era pus pe bătaie. El era înconjurat de mulţi prieteni şi m-am gândit că suntem terminaţi, însă din fericire în acel moment a intrat chiar Peter Tagtgren care a reuşit să îi calmeze”.

Till şi Peter au devenit curând prieteni buni. Într-una din vizitele lui Lindemann în Suedia, cei doi s-au întâlnit şi au luat masa împreună după care s-au gândit că ar fi o idee bună să se întreacă la băut shot-uri de Jagermeister. “Till m-a distrus în seara aia. Îmi tot zicea: “Încă un shot şi gata” până când mi s-a făcut rău”, îşi aminteşte Tagtgren.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here