marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIAdina de la „Heaven“: „Îmi doresc doi copii“

Adina de la „Heaven“: „Îmi doresc doi copii“

Duminică, 31 mai, Adina de la „Heaven” gătește la Antena Stars alături de Nicolai Tand și Maria Simion. Cântăreața vorbește deschis atât despre divorțul prin care a trecut, cât și despre relația ei cu Glance, un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea.

Heaven

„Suntem de un an împreună și e bine. La început am fost foarte stresată pentru că e prima mea relație cu un bărbat mult mai mic decât mine. El m-a ajutat foarte mult să trec peste asta”, declară la „Star Chef” invitata de duminică. „Parcă îmi retrăiesc adolescența acum”, continuă ea. Totodată, artista își dorește să devină mămică, să aibă doi copii, iar primul dintre ei să fie băiețel.

Cea care a devenit cunoscută prin intermediul muzicii spune că nu a trăit niciodată doar de pe urma concertelor susținute. Încă din liceu, de pe vremea când era distribuitor de produse cosmetice, Adina și-a descoperit calitățile de om de afaceri, așa că acum se poate mândri cu mai multe farmacii, o sală de jocuri și o firmă de organizat evenimente.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.