Trupa Foals a lansat videoclipul melodiei „Birch tree“

Britanicii de la Foals au început 2016 în forţă, lansând videoclipul single-ului “Birch Tree”. Mai mult, alături de nominalizarea la BBC Music Award de care s-au bucurat anul trecut, baieiti sunt acum în cărţi pentru premiile NME la categoriile Best Biritsh Band, Best Live Band, Best Album şi Best Track. Ceremonia NME va avea loc pe 17 februarie.

Trupa FoalsNoutăţile nu se opresc aici, trupa anunţând că va concerta în Regatul Unit şi Irlanda, culminând cu un show pe Wembley Arena pe 16 februarie.

Produs de James Ford (Arctic Monkeys, Florence and the Machine), “Birch Tree” incorporează un groove ritmic inspirat de hip-hop care se îmbină cu sound-ul de chitară infuzat cu elemente funk.

În contract cu celelalte piese mai profunde, aproape viscerale, “Birch Tree” demonstrează capacitatea formaţiei de a crea şi piese blânde prin care să îşi experimenteze ideile.

Videoclipul care acompaniază single-ul este regizat de colaboratorul de lungă durată al trupei, Dave Ma. El a mai lucrat cu Foals pentru filmul “Live at the Royal Albert Hall”, precum şi pentru videoclipurile “Inhaler”, “Spanish Sahara” şi “Olympic Airwaves”.

 

Pentru moment, trupa va susţine un turneu în Regatul Unit, urmând să aibă concerte şi în SUA, inclusiv la Coachella, la care se vor adăuga şi cele mai mari festivaluri ale verii ca Open’er, Roskilde, Rock Im Park, Rock Am Ring, Nos şi multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here