„Dance all stars“, campionatul naţional de dans sportiv, debutează pe 4 martie 2016

2016 este anul care va rescrie istoria dansului în România. 2016 este anul pe care toţi iubitotii de dans sportiv îl aşteptau cu sufletul la gură. În 2016 redescoperim cu toţii puterea valsului într-un ring contemporan, într-un spaţiu care va lăsa la intrare monotonul şi prafuitul.

Dance all StarsReaducem frumuseţea mişcării pe treapta cea mai înaltă a podiumului. Vă scoatem la un cha cha cha, sau la un fox trot.

Pregătiţi-vă să trăiţi poveşti în mişcare la: Dance all stars! Campionatul naţional de dans sportiv 2016!

În cea mai emoţionantă săptămână a anului 2016, între 4 şi 6 martie, Sala Polivalentă îmbracă straie de sărbătoare şi aduce în prim plan cele mai frumoase cupluri de dansatori ale ţării, pe care le expune sub ochiul vigilent al celor mai buni arbitrii din lume. Sute de mii de paiete, zeci de mii de pietre strălucitoare, cele mai frumoase costume îşi dau întâlnire la Campionatul Naţional de Dans Sportiv 2016: Dance All Stars!

Trei zile de competiţie aşa cum nu aţi mai văzut în România. Trei zile care vă vor ţine cu sufletul la gură. Lecţie de mişcare cu eleganţă şi talent, în direct de la starurile lumii dansului sportiv: Dance All Stars!

Completăm magia dansului cu un moment unic. Într-un décor de vis, ambalat în spectacolul anului 2016, transformăm Sala Polivalentă în centrul Universului dansului sportiv. Încununăm competiţia cu un nume care înseamnă show atât în dans, cât şi în cântec:

Andreea Bălan şi trupa sa se pregătesc să ridice sala în picioare. Alăturaţi-vă lor!

Vineri 4, sâmbătă 5 şi duminică 6 martie 2016. Trei zile pe care e bine să vi le notaţi de acum în calendar, pentru că nu vreţi să pierdeţi nici un moment din Dance All Stars!

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here