O nouă rundă de preselecţii pentru show-ul „Românii au talent“, pe 20 şi 21 ianuarie, la București

După un weekend plin de talent în București, în care Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu i-au ales pe noii pretendenți la titlul de erou național, preselecțiile continuă și săptămâna aceasta, miercuri și joi, la Palatul Național al copiilor.

smiley bartos preselectii romanii au talent bucuresti

Sâmbătă și duminică jurații au fost plini de energie, dar și de emoții, s-au bucurat de toate momentele prezentate pe scenă și au avut comentarii savuroase îndelung aplaudate de cei din sală. Smiley și Pavel Bartoș au fost, ca de fiecare dată, alături de concurenți, s-au distrat împreună și le-au adus tuturor zâmbetul pe buze, creând o atmosferă extraordinară.

„Vă aștept pe 20 și 21 ianuarie la preselecțiile cu juriul Românii au talent din capitală, să asistați la o desfășurare de talente cum nu ați mai văzut și, bineînțeles, să vă susțineți favoriții. Vom avea parte de spectacol, distracție și neprevăzut! Nu va lipsi nici Pavel Bartoș”, a spus Smiley.

Pavel Bartoș a completat: “Avem o selecție impresionantă de talente, care merită susținerea voastră. Vă așteptăm alături de noi, miercuri și joi, la Palatul Național al copiilor, să ne distrăm, să vedem noua generație de jurați și jurate și să aplaudăm noua generație de eroi și eroine”.

Bucureștenii sunt invitați miercuri și joi la Palatul Național al copiilor din București, de la ora 11:00 și de la ora 18:00, la ultima rundă de preselecții a noului sezon Românii au talent, pentru a urmări un spectacol incredibil și a-și susține favoriții în lupta pentru titlul de cel mai talentat român.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here