Videoclipul piesei „See you again“, interpretată de Wiz Khalifa şi Charlie Puth, lansat în premieră de Vin Diesel

Vin Diesel a lansat în premieră pe pagina sa de Facebook videoclipul emoţionant al piesei “See You Again” aparţinând lui Wiz Khalifa şi Charlie Puth.

Paul Walker si Vin Diesel

În mai puţin de 12 ore, videoclipul piesei care apare în ultimele secvenţe din blockbusterul Furious 7 a strâns peste 40 de milioane de vizualizări şi mai mult de 800.000 de share-uri pe Facebook. Regizat de Marc Klasfeld, videoclipul cuprinde imagini din Furious 7, precum şi un colaj cu cele mai memorabile momente din întreaga franciză. Totodată, Wiz Khalifa a inclus un buton “call-to-action” prin care oamenii pot dona în contul fundaţiei lui Paul Walker – Reach Out WorldWide (ROWW).

Wiz Khalifa a interpretat de curând “See You Again” în show-ul lui Jimmy Fallon de la NBC, alături de Charlie Puth.

Coloana sonoră a filmului Furious 7 reuneşte piese nemaiauzite până acum ale celor mai în vogă artişti hip-hop şi R&B inclusiv T.I., Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rida, Sevyn Streeter, Juicy J, Future şi Moş Def.

Furious 7 marchează ultima apariţie cinematografică a lui Paul Walker care s-a stins din viaţă în urma unui accident şi nu a reuşit să termine filmările.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here