Garou a cucerit România şi a fost impresionat de publicul român

„Nu înţeleg de ce nu am venit la Bucureşti până acum! Sunteţi minunaţi! M-aţi făcut atât de fericit!”, a spus Garou, considerat ani la rând cel mai iubit cântăreţ canadian, în faţa spectatorilor prezenţi la Sala Palatului. Artistul s-a simţit foarte bine pe scena românească şi a oferit mai bine de două ore de spectacol live.

garou 8 aprilie concert sala palatului bucuresti romania

Printre hiturile sale şi piesele celebre pe care le-a interpretat pe acorduri de „Rhythm and Blues” alături de o trupă de muzicieni valoroşi, Garou a ridicat sala în picioare, a glumit, a râs în hohote şi a fost cucerit de emoţiile doamnelor şi domnişoarelor din faţa lui. Garou a hotărât să se abandoneze publicului de la Sala Palatului, a coborât printre oameni, a invitat o doamnă la dans, şi-a scos telefonul mobil şi i-a provocat pe cei de lângă el din public să facă un selfie împreună.

Piesele romantice printre care hitul său din „Notre Dame de Paris”, Belle, au stârnit şi lacrimi printre cei prezenţi, Garou primind la sfârşit, din partea unor fani, trandafiri roşii, răsplătiţi la rândul lor cu un sărut din partea artistului.

Cântăreţul, aflat pentru prima dată în România, a fost fascinat de publicul numeros venit la Sala Palatului, de reacţiile calde şi entuziaste pe care piesele şi interpretarea lor le-au stârnit şi a promis că această primă vizită la Bucureşti nu va fi ultima.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here