Celebrități care sunt cunoscute pentru dragostea lor pentru jocurile de noroc

Jocurile de noroc sunt un joc de noroc în care fie câștigi, fie pierzi; este un joc de “a da și a lua”. Mulți oameni din ziua de azi participă la jocurile de noroc mai degrabă ca divertisment decât pentru a genera niște bani rapid. În ultimii ani, jocurile de noroc au câștigat popularitate ca o distracție socială considerată inofensivă. Există încă restricții și legi guvernamentale în vigoare în multe națiuni, dar acceptabilitatea la nivel mondial este în continuă creștere.

Vederea unor vedete cunoscute care se bucură și de jocurile de noroc este ceva obișnuit în zilele noastre, mai ales la Hollywood. Atunci când nu lucrează la un film, multora le place să se relaxeze participând la activități de gambling. La astfel de evenimente, actorii sunt de obicei însoțiți de prietenii și colegii lor, mai degrabă decât singuri. Dar, din păcate, în timp ce majoritatea generează profituri bune, unele sunt pierderi totale.

Pe de altă parte, unii dintre acești actori cunoscuți pentru jocurile de noroc au dificultăți în a-și ține sub control impulsurile de joc. Ei nu joacă de dragul de a se distra, ci mai degrabă pentru plăcerea de a-și satisface dependențele. În zilele noastre, multe platforme, cum ar fi pacanele NetBet, permit de asemenea jucătorilor să aibă acces imediat la jocurile lor preferate, cu un proces de înregistrare minim.

Mai jos sunt enumerați primii cinci actori celebri cărora le place să se bucure de jocurile de noroc:

Ben Affleck

Ben Affleck este un actor, regizor, producător, scenarist și jucător profesionist american, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul Argo. Actorul, în vârstă de 48 de ani, s-a calificat la World Poker Tour în 2004 datorită abilităților sale remarcabile la cărți, ceea ce i-a adus 356.400 de dolari în premii în bani. Cu toate acestea, când s-a descoperit că Ben a trișat la jocul care i-a adus majoritatea câștigurilor, i s-a interzis imediat accesul la majoritatea meselor de Blackjack. S-a speculat că, dacă nu ar fi devenit actor, și-ar fi câștigat foarte bine existența ca jucător profesionist de poker. Pe de altă parte, nu a fost capabil să păstreze disciplina necesară pentru a fi un profesionist. Ben este un jucător compulsiv care a pierdut mulți bani din cauza dependenței sale. Cariera sa era în pericol din cauza acestei situații.

Matt Damon

În opinia lui Matt, pokerul este unul dintre cele mai plăcute tipuri de jocuri pe care le poate juca. Ben Affleck îl consideră un bun prieten. Există o credință populară conform căreia pasiunea lui Matt pentru jocurile de noroc a pornit de la pasiunea pentru jocuri de noroc a celui mai apropiat prieten al său. Spre deosebire de Ben, Matt nu este un jucător compulsiv, însă nici nu este un câștigător constant și mare. El nu pariază o sumă mare de bani și nici nu pierde o sumă mare de bani. Potrivit unor rapoarte, el își poate menține autocontrolul atunci când joacă jocuri de noroc. Nu mai frecventează cazinourile, dar participă la evenimente caritabile și joacă în privat cu prietenii săi în timpul liber.

Paris Hilton

Paris este cunoscută pentru aparițiile sale de “petrecăreață” și pentru fascinația intensă pentru cazinouri și mesele de joc. Îi place cazinoul și participă la el pentru emoțiile și senzațiile sale. Cu toate acestea, ea a suferit semnificativ mai multe pierderi la masa de joc decât triumfuri. Potrivit presei, cea mai cunoscută pierdere a sa este Bentley-ul său personalizat, pe care l-a pierdut într-un joc de poker în 2006. În ciuda stilului său de viață sălbatic și a numeroaselor conflicte cu legea, este o doamnă productivă a cărei avere netă a crescut constant în ultimii ani. Ea a evoluat acum într-un filantrop care acordă prioritate nevoilor tinerilor și copiilor în contribuțiile sale caritabile.

Eva Longoria

Eva Longoria este o actriță bine cunoscută pentru rolul ei din celebrul serial de televiziune Desperate Housewives. Eva se bucură de jocul de poker. Datorită dragostei ei pentru jocurile de cărți, unul dintre prietenii ei i-a sugerat să deschidă împreună un cazinou. Chiar dacă muncește din greu și își câștigă proprii bani, Eva a fost surprinsă împrumutând bani de la soțul ei bogat și de succes pentru a-și finanța hobby-urile și interesele. Așadar, pe lângă faptul că va dona toate câștigurile din joc organizației sale destinate persoanelor cu dizabilități intelectuale, Eva va înființa și un fond de burse.

Jennifer Tilly

Jennifer este o actriță canadiană de origine americană care se întâmplă să fie și jucătoare profesionistă de poker. Având un tată jucător de jocuri de noroc și jucător de poker, Jenny a făcut cunoștință cu jocul de poker. În calitate de jucătoare, ea a adunat o sumă substanțială de bani. La un moment dat în viața ei, Jennifer a fost pe punctul de a renunța la meseria de actriță pentru a se concentra doar pe cariera sa de poker.  Apoi a înțeles că pokerul și jocurile de noroc erau mai mult o dependență decât o activitate recreativă și a decis să se limiteze la o pasiune.

Jocurile de noroc sunt un joc care se joacă pentru pură distracție și plăcere. Persoanele care doresc să participe o pot face prin intermediul cazinourilor online de oriunde la nivel global, ceea ce este convenabil. Pe de altă parte, puteți profita de bonusurile gratuite ale cazinourilor online pe care le puteți utiliza pentru a plasa pariuri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here