Top 3 festivaluri de muzică din Europa de Est

Dacă ai fost deja la un festival de muzică în timpul verii, știi ceemoții sunt transmise acolo. Să te îndepărtezi pentru câteva zile de realitatea de zi cu zi, să te deconectezi de lumea din jurul tău și să ții petrecerea vieții tale, este unul dintre cele mai „relaxante” lucruri pe care le poți face. Prin urmare, indiferent de stilul tău muzical, nu rata niciunul dintre evenimentele muzicale descrise în articolul de față.

1. Untold – România

Acest festival este considerat a fi cel mai mare din România. Locația în care se desfășoară este Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, iar spectatorii se vor bucura de cei mai buni artiști ai muzicii electronice, trance și dance. Anual, Untold creează agitație în rândul fanilor, deoarece aceștia își achiziționează din timp biletele, întrucât se vând integral, extrem de rapid. Pe scena festivalului, în fiecare an, de regulă în luna august, urcă peste 100 de artiști, spre entuziasmul petrecăreților. Conform datelor începerii și finalizării evenimentului, iubitorii muzicii au la dispoziție 4 zile de concerte susținute de renumiți artiști internaționali, dar prezenți vor fi și interpreți din România.

2. Sziget – Ungaria

Șapte zile de concerte spectaculoase, o locație situată în centrul Budapestei și multă distracție sunt caracteristici ale festivalului Sziget din Ungaria. Cu mulți artiști prezenți, există muzică pentru toate gusturile, în cadrul proiectului, de la pop și punk la rock și reggae. Există, de asemenea, o mulțime de evenimente suplimentare, de la petreceri cu barca la spectacole de artă, dar nu numai. Evenimentul are loc pe o insulă, iar participarea la festival îți va oferi ocazia să vizitezi acest loc absolut superb. La fel ca și Untold, Sziget Festival va avea loc în luna august.

3. EXIT Festival – Serbia

Acesta este unul dintre cele mai bune festivaluri de vară din Europa, ce are loc în luna iulie. A crescut de la începuturile sale umile, pentru a deveni unul dintre cele mai mari și iubite evenimente europene, cu programe variate, desfăurate pe mai multe scene diferite. Festivalul s-ar putea încadra cu ușurință într-o excursie de vară prin frumoasa și relativ necunoscuta regiune a Balcanilor – Novi Sad.

Deși prețurile biletelor de acces la aceste festivaluri sunt destul de ridicate, în special biletele de tip VIP, poți apela la credite nebancare, pentru a achiziționa bilete din timp. Astfel poți beneficia și de un preț mai avantajos și te vei asigura că nu ratezi evenimentele mult așteptate și îndrăgite

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here