Turneele de baschet populare pentru pariuri în casele de pariuri

Baschetul este una dintre cele mai populare discipline printre fanii pariurilor sportive. Pe parcursul unei mari părți a anului, au loc numeroase competiții populare, pe care casele de pariuri le acceptă la cote ridicate. În această prezentare generală, vom prezenta cele mai interesante turnee pentru fanii de baschet.

NBA

Fără îndoială, cel mai prestigios campionat de baschet este NBA. Campionatul Asociației Naționale de Baschet se desfășoară din 1946. În turneul principal participă acum 30 de cluburi, împărțite în Conferința de Vest și Conferința de Est.

În 2022, echipa câștigătoare a sezonului a fost clubul „Golden State Warriors”. Echipa a terminat pe locul trei în campionatul regulat din Conferința de Vest, fiind întrecută doar de „Phoenix” și „Memphis”. În play-off, a început cu o victorie categorică în seria cu „Denver” cu scorul de 4-1. Apoi a câștigat cu 4-2 împotriva lui „Memphis” și cu 4-1 împotriva lui „Dallas”.

În finală, baschetbaliștii din California s-au confruntat cu „Boston”. După primele trei meciuri, „Golden State” era în urmă cu 1-2, dar apoi a început să domine seria. Victorie cu 107-97 în deplasare în al patrulea meci. Succes acasă (104-94) și o victorie sigură în Boston în al șaselea meci cu 103-90. În final, victorie în serie cu 4-2.

În casa de pariuri Betano, utilizatorii fac pariuri pe toate meciurile sezonului curent al NBA. Casa de pariuri acceptă pariuri pe câștigătorul turneului, statistici ale jucătorilor. Ofertele de pariere includ multe opțiuni pentru realizările individuale ale baschetbaliștilor. Cliștiilor li se solicită să ghicească numărul:

  • aruncărilor de la două și trei puncte;
  • furturilor de balon;
  • recuperărilor;
  • blocajelor.

Liga ACB din Spania

Unul dintre cele mai populare campionate naționale europene este Campionatul Spaniei de baschet. Turneul a fost fondat în 1956.

Interesant este că, în afară de echipele spaniole, până recent, în divizia de elită juca o echipă din țara vecină – Andorra. Clubul „MoraBanc Andorra” a retrogradat din elita în 2022, pierzând cu doar două puncte în fața echipei „Zaragoza”. În prezent, „MoraBanc Andorra” concurează cu succes în Liga LEB Oro și este principalul candidat pentru promovarea în divizia superioară.

Principalii lideri ai campionatului spaniol de baschet sunt aceiași ca și în fotbal – „Barcelona” și „Real Madrid”. În 2023, „Baskonia” concurează cu ei pentru titlu în campionatul regulat.

Noua Ligă de Baschet din Brazilia

Campionatul național de baschet din Brazilia se desfășoară din 1965. În divizia de elită joacă 17 cluburi, care, după un turneu preliminar de două tururi, stabilesc cei 12 participanți la play-off. Patru echipe se califică direct în sferturile de finală, restul încep lupta pentru supraviețuire din etapa optimilor de finală.

Campioana en-titre este echipa „Franca” din orașul cu același nume din statul Sao Paulo. Clubul cu o mare istorie (există din anii ’50) este recordmen la numărul de victorii în campionatul brazilian – 12. Cu toate acestea, înainte de triumful din 2022, a existat o pauză lungă, anterior echipa devenind cea mai puternică din țară doar în 1999.

În sezonul 2021/22, „Franca” a câștigat campionatul regulat – 29 de victorii în 32 de meciuri. În seria play-off cu trei victorii, a trecut fără probleme de „Pinheiros” (3-0) și a pierdut un meci fie cu „Sao Paulo”, fie cu „Flamengo”.

În acest sezon, „Franca” intenționează să-și apere titlul. În campionatul regulat, nu a avut niciun adversar – nicio înfrângere în 32 de runde și o diferență impresionantă de puncte +432.

Cu toate acestea, în play-off, „Franca” s-a confruntat deja cu probleme în confruntarea cu a noua echipă din campionat – „Unifacisa”. Campioana en-titre a câștigat seria cu scorul de 3-2.

În prezent, campionatul brazilian a intrat în faza sferturilor de finală. Principalii adversari ai clubului „Franca” sunt echipele „Flamengo”, „São Paulo” și „Minas”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here