vineri, iulie 19, 2024
AcasăSPECIALCum a fost la NEVERSEA 2024

Cum a fost la NEVERSEA 2024

A șasea ediție a festivalului Neversea, desfășurat între 4 și 7 iulie la Constanța, a fost un eveniment de succes, atrăgând in cele patru zile de festival, peste 278.000 de fani. Iată câteva aspecte importante despre cum a fost această ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa:

  • Line-up divers și atractiv, incluzând atât artiști internaționali de renume cât și talente locale. Printre numele mari care au performat se numără DJ-i și artiști de top din muzica electronică, hip-hop, pop, muzica balcanica și alte genuri.
  • Atmosfera și Locația: Neversea este cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă și pentru locația spectaculoasă pe plaja din Constanța. Participanții au putut să danseze pe nisip și să se bucure de apusuri de soare superbe, ceea ce a adăugat o notă magică evenimentului.
  • Activități și Facilități: Pe lângă muzică, Neversea a oferit o varietate de activități și facilități pentru participanți. Zonele de food court au oferit o gamă largă de opțiuni culinare, iar standurile de merch & shop au fost populare printre fani. De asemenea, au existat zone de relaxare, activități de wellness, activari ale brandurilor și multe alte atracții.
  • Organizare și Securitate: Organizarea evenimentului a fost bine apreciată, cu măsuri eficiente de securitate și logistică. Accesul la festival s-a desfășurat fără probleme.
  • Feedback-ul Publicului: Feedback-ul general al participanților a fost pozitiv. Mulți au lăudat atmosfera prietenoasa, iarpe rețelele sociale festivalul a primit numeroase aprecieri pentru organizare și pentru experiența oferită.

PRIMA ZI (4 iulie)

Peste 62 000 de fani s-au putut bucura de experiența primei zile pe malul mării.

INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z au adus bucurie și culoare pe cele patru scene din festival pentru fanii cărora le-a fost dor de momentele unice de la Neversea.

INNA a urcat din nou pe scena Neversea, acasă, la Constanța, și a spus publicului că o bucură reîntâlnirea cu ei și că nu se aștepta să vină atât de mulți să îi arate iubirea și susținerea lor. Invitații speciali ai artistei au fost Kris Kross Amsterdam, cei cu care a colaborat pentru “Queen of My Castle”, imnul oficial Neversea 2024.

Nick Carter, unul dintre cei mai așteptați artiști din lineup, membru al celui mai cunoscut boy band – Backstreet Boys, a fost primit cu entuziasm și multă fericire de fanii Neversea, iar hituri precum “As Long As You Love Me”, “Larger Than Life”, “Show Me The Meaning”, “Quit Playing Games”, “I Want It That Way”, “Backstreet’s Back” au creat momente unice și o atmosferă memorabilă.

Bebe Rexha a venit pentru prima dată la Neversea și s-a declarat impresionată de primirea din partea publicului. Fanii au cântat alături de ea hiturile care au propulsat-o în întreaga lume precum “Me, Myself and I”, “I’m Good”, “In The Name of Love”. În timpul show-ului, artista a ales doi fani din public, pe care i-a urcat pe scena și a organizat un concurs de dans.

DJ Snake a avut un show care ar putea fi definit ușor ca “pure madness”: mix eclectic de stiluri ale pieselor care se aud pe cele mai mari scene ale lumii.

Pe scenă au urcat și câteva jucătoare din Naționala de Fotbal Feminin: Andreea Părăluță, Florentina Olar, Florentina Istrate, Ana Maria Stanciu și Laura Rus au fost primite cu scandări și aplauze. “Reginele” Neversea, echipa de femei care contribuie ca Neversea să fie de șase ediții un festival de top în întreaga lume au urcat pe scenă cu un banner pentru public cu mesajul “You are the most beautiful crown in the world”.

Neversea, Queen of Festivals, a primit de anul acesta o infuzie de energie feminină în tot ceea ce înseamnă lineup, experiențe și campanii dedicate ale partenerilor, dar și parteneriatul strategic cu Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României – Women’s Models = Neverseen Power, care pune bazele unei echipe unite de profesionalism, pasiuni și valori comune.

Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival.

A DOUA ZI (5 iulie)

Cea de-a doua zi de la Neversea a adus un record de participanți: peste 75.000

Antonia și Alex Velea au urcat pentru prima dată pe scena Neversea și au fost primiți cu bucurie și încântare de fani. Hiturile Antoniei precum “Vorbește lumea“, “Marabou“, “Jameia“, “Trika Trika“, dar și piesele lui Alex Velea “Când soarele răsare“, “Pierde vară“, “Din vina ta“ au energizat atmosfera și au pregătit publicul pentru show-ul lui Maluma.

Un moment special a fost prezența Mayei, fiica Antoniei, pe scenă alături de Alex Velea și de dansatorii săi la piesa “Minim doi“.

Cel mai așteptat moment al serii a fost show-ul superstarului columbian MALUMA. Artistul iubit și apreciat de milioane de fani din întreaga lume a creat amintiri pentru o viață întreagă participanților, a vorbit despre bucuria de a fi pentru prima dată la Constanța în fața unui public atât de numeros. Hiturile care l-au transformat în cel mai iubit artist de reaggaeaton din lume au putut fi ascultate live aseară pe plaja Neversea Beach: “Felices Los Quatro“, “Hawai“, “Corazon“, “Vente Pa Ca“ și altele.

Impresionat de numărul mare de oameni, Maluma a postat imediat după show pe Instagram o fotografie în care se vedea tot publicul și a scris emoționat “Woooow! Din Medellin în România”.

Don Diablo, unul dintre DJ-ii pe care publicul dorește să îl revadă la Neversea, un adevărat prieten al festivalului, a prezentat un set special din care nu a lipsit nici “Queen of My Castle“, imnul Neversea 2024, piesa INNEI cu Kris Kross Amsterdam.

Gordo a venit pentru prima dată pe scena Neversea și a avut un invitat surpriză: Tinie Tempah.

Mahmut Orhan a revenit la Neversea și a încheiat în stil mare o zi de succes pe malul mării.

Răsăritul s-a trăit intens la scena Daydreaming unde Vintage Culture a fost surprins de echipa Neversea cu bannere în care i se ura “la mulți ani“, pentru că duminică a fost ziua de naștere a artistului.

La scena The Ark, Deliric a cântat alături de Muse Quartet, de DOC, Silent Strike și Vlad Dobrescu, iar M.G.L. a prezentat în premieră piesa “Voila“ cu Erika Isac.

A TREIA ZI (6 iulie)

Cea de-a treia seară de Neversea a fost plină de concerte și momente memorabile. Peste 73.000 de participanți au petrecut până la răsărit pe Neversea Beach, construind astfel momente de neuitat.

Alina Eremia a spart gheața și a urcat în premieră pe scena Neversea cu un super show cu influențe pop rock, cu hiturile care au consacrat-o precum “În dreapta ta”, “Poarta-ma sau “Promite-mi” cu Dirty Nano.

Grasu XXL a avut un show de 10, plin de emoție. A cântat alături de public piesa dedicată fiicei lui, ‘’Tu, Mărie!’’ și a fost emoționat până la lacrimi. Ami a fost invitată special în timpul concertului.

Tinie Tempah a adus hiturile sale precum “Written in the Stars” cu Eric Turner, “Earthquake” cu Labrinth, “Girls Like” cu Zara Larsson și au dat startul petrecerii.

Alok a prezentat un set special din care nu a lipsit “Made in Romania”, moment susținut de Emil Rengle și un grup de dansatori care au animat atmosfera. De asemenea, Alok le-a arătat fanilor săi de la Neversea o piesă în premieră.

În stilul său nonconformist și ieșit din tipare, Salvatore Ganacci a bucurat publicul cu momente inedite: a plecat de pe scenă să bea apă, a mers la platforma VIP, timp în care setul continua.

Dimitri Vegas a revenit la Constanța și a prezentat un set dinamic, puternic, energic care a surescitat audiența.

https://www.facebook.com/traiestemuzica.ro/posts/pfbid099cUSoEqNRcD7dGqCobDfuXHBEHFkSdHmxUx9E1Uk65JA8yzp6yPVE1yvPfP53FPl

A PATRA ZI (7 iulie) 

Cea de-a patra zi de Neversea a atras peste 68.000 de participanți care au fost alături de artiștii lor preferați: G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Sara Bluma, Dub FX, Pax Tulum, Jeru Da Damaja, precum și Puya, Delia, DOC, Vescan și Macanache.

Delia a susținut un super show la main stage, iar invitații speciali au fost Antonia și Iustin de la HVNDS.

Puya a urcat pentru prima dată pe scena principală de la Neversea și a declarat că are emoții foarte mari.

G-Eazy a fost unul dintre cei mai așteptați artiști ai celei de-a șasea ediții Neversea. Acesta a lansat de curând albumul “Freak Show” care include colaborări cu French Montana, Coi Leray, Kali. O parte dintre noile piese au putut fi ascultate live aseară pe plaja Neversea din Constanța. G-Eazy a fost extrem de impresionat de energia fanilor, iar hituri precum “Me, Myself and I”, “Tumblr Girls”, “No Limit”, “Him and I” au transformat show-ul într-una dintre amintirile speciale de la Neversea 2024.

Steve Aoki a adus multă energie în ultima seară de festival, dar și celebrele torturi așteptate la fiecare show de fani cu pancarte care să îi atragă atenția.

Tujamo a petrecut până la răsărit cu zecile de mii de fani care au ales distracția la malul mării.

default

În cele patru zile de festival, peste 278.000 de fani au participat la cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Ingredientele cele mai caliente ediții Neversea de până acum au fost: cei peste 100 de artiști de la cele patru scene, experiențele memorabile oferite de partenerii festivalului, fanii care au cântat și dansat până la răsărit.

Toți cei care doresc să fie parte din experiența Neversea la cea de-a șaptea ediție se pot înregistra pe site-ul https://neversea.com/

 

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.