duminică, iulie 21, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Adda, despre vacanța mult visată: „Aș pleca în Tahiti“

EXCLUSIV Adda, despre vacanța mult visată: „Aș pleca în Tahiti“

La începutul lunii mai, Adda a prezentat o nouă melodie, „De dorul tău“, care este însoțită de un videoclip foarte bine primit de public.

adda exclusiv vacanta tahiti

Acum, la aproximativ o lună de la lansare, artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viața ei, dar și despre carieră.

TrăieșteMuzica.Ro: Ai lansat recent o nouă melodie, intitulată „De dorul tău“. Care este povestea din spatele ei?

Adda: Povestea este chiar una amuzantă. Cătălin, soțul meu, urma să plece să joace Fifa cu băieții, iar eu i-am zis în glumă: „O să mor de dorul tău“. M-am așezat la pian și am compus linia melodică, apoi versurile. De fapt, mi-am imaginat o relație în care cei doi se despart după mulți ani în care au trecut prin momente frumoase și prin momente grele împreună.

Piesa are și un videoclip a cărui temă principală este fuga. Cum a fost la filmări și cu cine ai colaborat pentru clip?

În clip, noi eram fugari. Eu mă trezesc, iar el nu era lângă mine și apoi văd la TV că suntem urmăriți de poliție. Pe tot parcursul clipului cred că el m-a părăsit, iar la final ne întâlnim lăsând loc de partea a doua. Clipul a fost regizat de SAN (Anton San) și mă bucur că am lucrat cu actorul Paul Diaconescu. De mult am vrut să-l implic într-un proiect de-al meu.

În mai puțin de o lună de la lansare, videoclipul a depășit 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Te așteptai la un succes mai mare sau este fix așa cum ți-ai dorit?

Am învățat să nu mai am așteptări foarte mari. Eu fac muzică din pasiune și din iubire pentru oameni. Evident că îmi doresc performanțe. Secretul e muncă, muncă și iar muncă, iar rezultatele apar când trebuie.

În urmă cu câteva luni ai declarat că în trei ani de zile nu ai avut parte de nicio vacanță, pentru că te-ai axat foarte mult pe carieră și pe viața de familie. Crezi că în acest an vei putea pleca în concediu, pentru a te relaxa?

De fapt, nu am avut o vacanță niciodată. Sper să reușim în acest an să plecăm undeva. Îmi doresc să ne găsim timp pentru relaxare, fiindcă urmează o perioadă cu multe concerte. Dacă aș închide acum ochii, m-aș imagina în Tahiti! Este unul dintre locurile în care mi-am dorit întotdeauna să ajung!

Anul acesta ți-ai botezat băiețelul. Cum a fost la botez și cum s-a schimbat viața ta după ce ai devenit mămică?

A fost foarte emoționant la botez. E minunat să fiu mamă. Îmi dă putere să mut munții, ca să-i fie bine copilului. El îmi oferă cele mai frumoase momente pe care le-am trăit vreodată. De când a apărut Alexandru în viața mea sunt mult mai fericită și mai echilibrată.

Îți este ușor să te împarți între viața de artistă și viața de mămică?

Este foarte greu, dar încerc să fac față și sunt 100% implicată. Mă împart între studio, concerte și acasă, cu bebe. De multe ori, când sunt departe de el, parcă mă simt puțin vinovată. Dar, în orice moment în care nu cânt sau nu compun, stau cu Alexandru.

adda interviu exclusiv tahiti vacanta

Când crezi că vei lansa următorul single și cum va fi piesa, solo sau feat?

Voi lansa piesa la sfârșitul verii și va fi o colaborare cu un artist pe care îl apreciez foarte mult. De asemenea, îmi doresc foarte mult să lansez și un album. Lucrez deja la asta.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.