EXCLUSIV Alexandra Stan: „Familia şi fanii m-au ajutat să trec peste toate momentele grele“

Prima parte a acestui an a fost una foarte încărcată pentru Alexandra Stan, artistă ce a reuşit să revină în prim plan datorită pieselor lansate, dar şi a noului album, intitulat „Alesta“.

alexandra stan interviu exclusiv familie iubit

Cântăreaţa, care a trecut prin momente grele anii trecuţi, după despărţirea de fostul iubit, pare că şi-a găsit din nou echilibrul, reuşind să aibă acum o relaţie cu Bogdan, un prieten vechi, alături de care a apărut anul acesta la diferite evenimente mondene.

Alexandra Stan ne-a acordat de curând un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre cariera ei, dar şi despre viaţa ei intimă.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent, alături de Mohombi, piesa şi videoclipul „Balans“. Cum aţi ajuns să colaboraţi?

Alexandra Stan: Piesa „Balans“ e inclusa pe noul meu album, „Alesta“, care e foarte dinamic şi care e ca o invitaţie la dans. Mohombi se potriveşte perfect cu mesajul pe care îl transmit prin noul album. Oricum, el a auzit melodia înainte de a fi în forma finală şi şi-a dorit mult să fie pe ea. Şi uite aşa a venit în România să filmăm videoclip.

Cum a fost la filmările clipului?

La orice clip trebuie să fie ceva funny. Am filmat la Buftea şi a fost foarte frig, mai ales că am filmat şi în apă. A fost distracţie, noi chiar ne-am intrat în rol şi, la un moment dat, chiar eram ca la un party, nici nu mai vedeam camerele din jurul nostru. După 24 de ore de filmat, am plecat mulţumiţi de rezultat.

Spuneai că melodia se regăseşte pe albumul „Alesta“. De ce ai ales Japonia ca principală locaţie a promovării acestui material discografic?

Sunt norocoasă şi recunoscătoare că am atât de mulţi fani în Japonia. S-a întâmplat asta încă de la primele mele lansări de single-uri. Am un public fidel acolo, care îmi cere tot timpul piese noi şi concerte. Mi s-a părut potrivit să-i răsplătesc pentru toată dragostea şi susţinerea prin ceea ce îşi doresc ei şi prin ceea ce ştiu eu să fac cel mai bine, muzică. Asta nu înseamnă că-mi neglijez fanii europeni sau din alte locuri. Nicidecum, de asta concertele mele sunt peste tot. Eu sunt cea mai fericită când mă întâlnesc cu fanii mei. Love you, guyz!

alexandra stan interviu exclusiv fani

Ai lansat melodii alături de Mohombi, Daddy Yankee, Inna, Connect-R, Dorian sau Trupa Zero. Alături de ce artişti români şi străini ai vrea să mai cânţi?

Cred că mi-ar plăcea cu Antonia, iar din străinătate l-aş alege pe Pharrell, producătorul-artist care pare că a descoperit elixirul tinereţii.

Care ţi se pare a fi, în acest moment, cel mai de succes artist român, atât pe piaţa muzicală din România, cât şi pe cea internaţională?

Eu, Inna, Antonia, Delia, Lidia Buble, Lariss, Alina Eremia, Andra, Randi, Havana, Adi Sina, Vanotek… Chiar sunt mai mulţi.

Care dintre piesele tale ţi-a intrat cel mai mult la suflet şi de ce?

E greu să alegi. E ca şi cum ar trebui să alegi la care dintre copiii tăi ţii mai mult. Şi piesele mele sunt ca nişte bebeluşi, mi-am pus amprenta şi m-am implicat în producerea lor.

Totuşi, să-ţi răspund la întrebare, îmi place piesa „Unlocked“ de pe albumul cu acelaşi nume. Susţin în continuare că trebuie să fim „unlocked“ în gândire şi să fim deschişi la ceea ce ne oferă Universul şi să îmbrăşişăm toate lucrurile ce ne vin în cale.

Care este melodia ta preferată care aparţine altui artist şi de ce?

Acum îmi place foarte mult „Ieri erai“, interpretată de Raluka. Pur şi simplu vocea ei frumoasă mă vrăjeşte!

alexandra stan noul iubit bogdan

Deşi ai avut o perioada grea în viaţă, ai trecut cu bine peste şi revenit din nou în centrul atenţiei datorită pieselor tale. Cine a fost alături de tine şi te-a ajutat să treci peste toate obstacolele?

Familia, evident, care mă susţine la orice pas. Fanii joacă si ei un rol important în viaţa mea. Nu ai cum să nu te încarci cu energie pozitivă când vezi mesajele frumoase şi toată dedicarea lor. Şi, nu în ultimul rând, muzica.

Ai apărut recent, la inaugurarea unui restaurant din Bucureşti, alături de un bărbat despre care s-a scris că este noul tău iubit. Cum v-aţi cunoscut şi care este relaţia dintre voi?

Se spune că cele mai frumoase şi sincere poveşti de dragoste pornesc dintr-o prietenie. Aşa e şi în cazul nostru. Ne ştim de mulţi ani, suntem prieteni şi, uite aşa, fără să ne dăm seama, relaţia noastră a trecut la alt nivel. E o relaţie bazată foarte mult pe încredere şi comunicare. Bogdan e persoana cu care pot să vorbesc orice.

Ai început anul în forţă, lansând o nouă piesă însoţită de videoclip şi un album. Ce planuri ai pentru restul anului?

O să fie un an plin de lansări şi concerte. Mă pregătesc pentru susţinerea unor concerte la festivaluri importante din Europa. Mai ales că abia m-am întors dintr-o vacanţă de 10 zile, am forţe proaspete şi abia aştept să-mi dau întâlnire cu fanii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here