marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIKeith Palmer (Maxim) de la The Prodigy pregătește un show senzațional pentru...

Keith Palmer (Maxim) de la The Prodigy pregătește un show senzațional pentru Revolution Festival

Extraordinarele scene ale rEVOLUTION Festival îl vor găzdui pe Keith Palmer aka Maxim, membru al uneia dintre cele mai cunoscute trupe de muzică electronică din toată lumea, The Prodigy.

Afis Web - Maxim

Acesta este protagonistul unui show impresionant la frumoasa locație de la Muzeul Satului Bănățean, alături de cei anunțați deja Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Guardians of Time, Roni Size & DJ Krust, Planet of Zeus, CTC, Negură Bunget și mulți alții.

Keith Palmer, cunoscut după numele său de scenă, Maxim, este un muzician britanic și face parte din faimoasa trupă electronică cu influențe rock & rave, The Prodigy. Artistul va oferi publicului din Timișoara un spectacol senzațional.

“Voodoo people” care vor lua parte la rEVOLUTION Festival trebuie să se pregătească pentru o noapte de neuitat, pentru că Maxim este faimos datorită energiei pe care o transmite prin muzica sa. În anul 2000, Maxim a colaborat cu Skin de la Skunk Anansie pentru melodia „Carmen Queasy” și cine știe ce se poate întâmpla la rEVOLUTION Festival în 4 iunie.

Anul acesta, Revolution Festival va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, printre care: Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.