EXCLUSIV Alina Eremia: „Sunt o mare ascultătoare de muzică hip-hop“

Alina Eremia, una dintre cele mai iubite artiste din formația LaLa Band și din serialele “Pariu cu viața” și “O nouă viață”, este acum pe val datorită piesei “În dreapta ta”, interpretată alături de Vescan.

alina eremia interviu exclusiv (1)

Noua melodie interpretată de Alina Eremia a întrecut orice așteptări, iar acum cântăreața se pregătește să lanseze și o melodie de vară, petrecând foarte mult timp în studio.

Recent, Alina Eremia ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit atât despre viața ei, cât și despre cariera muzicală.

traiestemuzica.ro: La sfârșitul anului trecut ai lansat, alături de Vescan, videoclipul „În dreapta ta“, iar piesa se află acum în topurile de la radio. Sperai să aibă succes așa mare melodia?

Alina Eremia: Am avut un feeling bun în legătură cu această colaborare încă de la început, piesa m-a convins încă de la prima ascultare. Am avut încredere că va avea succes, dar popularitatea de care s-a bucurat mi-a întrecut așteptările. Acest lucru s-a văzut în concerte, unde oamenii știau toate versurile.

Cum ai ajuns să colaborezi cu Vescan, ținând cont că aveți stiluri total diferite?

Eu sunt o mare ascultătoare de muzică hip-hop, iar propunerea lui de a fi vocea feminină de pe melodia “În dreapta ta” m-a entuziasmat. Mi-am dorit mereu o astfel de colaborare, unde să pot îmbina stilul propriu cu ritmurile muzicii hip-hop.

alina eremia interviu exclusiv (2)

Pregătești o melodie de vară pentru acest an?

Bineînțeles. În tot acest timp am lucrat cu spor și pasiune la următorul single, iar acum aștept momentul potrivit să-l lansez.

Te-a schimbat în vreun fel celebritatea?

Da. M-a făcut să devin mai atentă la mine, la gesturile mele, la felul în care mă afișez și la persoanele din jurul meu, pentru că prețul celebrității se plătește. Totodată, părțile bune pe care ți le oferă celebritatea te fac să-ți dai seama că merită să sacrifici anumite aspecte din viața ta.

Se speculează foarte des, chiar dacă ai negat mereu, că ai o relaţie cu Dorian Popa. mesaj ai pentru cei care insistă pe acest subiect?

Presa speculează multe lucruri, pentru că bârfele, chiar și cele eronate, ajung la urechile jurnaliștilor. Eu și Dorian suntem de trei ani foarte buni prieteni și parteneri în serial, însă povestea nu se continuă mai departe de atât.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here