EXCLUSIV Alina Eremia: „Voi colabora cu Dorian Popa“

În urma cu mai bine de o lună de zile, Alina Eremia lansa o nouă piesă, intitulată „Rujul meu“, melodie ce a venit însoţită de un videoclip inedit.

alina-eremia-exclusiv-melodie-dorian-popa

Recent, artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, afirmând că se gândeşte ca, la un moment dat, să colaboreze, din punct de vedere muzical, cu Dorian Popa, bunul ei prieten despre care presa tabloidă a scris ani de zile că ar fi şi iubitul ei.

Alina Eremia ne-a mai vorbit şi despre presupusul conflict pe care îl are cu Lora, precizând că nu există niciun război între ele.

TrăieşteMuzica.Ro: În luna septembrie ai lansat o nouă melodie, „Rujul meu“, al cărei videoclip are aproximativ două milioane de vizualizări în doar o lună de la lansare. Te aşteptai să fie atât de bine primit de public?

Alina Eremia: Când m-am decis împreună cu echipa mea să lansez această piesă am căzut de acord că videoclipul trebuie să fie unul foarte colorat, vesel, care să exprime o stare de bine.

„Rujul meu“ are la bază un mesaj adresat femeilor şi fetelor, mesaj ce le îndeamnă să se simtă bine în pielea lor, să se joace cu look-ul lor, să îndrăznească, pentru că totul se rezumă la atitudine. Atitudinea poate fi cea mai interesantă trăsătura a unei persoane.

Clipul este unul inedit, inspirat din curentul pop art. Cu cine ai lucrat şi cine a avut ideea de a fi un astfel de videoclip?

Dorindu-ne un joc de culori, am decis să implementăm curentul pop-art atât în vestimentaţie, cât şi în machiaj. Regizorul clipului, Bogdan Daragiu, ne-a ajutat să punem în practică ideile, iar pe această cale îi mulţumesc pentru implicare. Rezultatul nu ar fi fost acelaşi dacă nu îi aveam alături pe make-up artistul Diana Ionescu, hairstylist-ul George Cozma şi stilistul Cătălin Vălean.

Tot în acest an ai lansat şi single-ul „De ce ne îndrăgostim“ şi ai colaborat cu DJ Sava şi What’s Up la piesa „Dulce amar“. Următoarea piesă va fi una solo sau o colaborare?

Nu am vrut să grăbesc lansarea următorului single. Eu sunt genul de om care vrea ca totul să iasă perfect, să fiu convinsă de alegerea făcută. Aşa că, deşi am mers din studio în studio, am imprimat multe piese, aştept momentul potrivit pentru a lansa. În muzică e vorba de feeling, te descoperi în faţa oamenilor atunci când oferi o creaţie muzicală, aşa că aştept să vină din interiorul meu.

Ai colaborat, de-a lungul timpului, cu artişti precum Rashid, Vescan sau Mircea Eremia. Cu cine ai vrea să mai lansezi piese?

Le mulţumesc fiecăruia menţionat mai sus pentru colabare. Am în minte trei variante de featuring: o voce feminină, o trupă cu care am crescut în copilărie şi un rapper. O să le iau pe rând.

Ţinând cont că s-a vorbit ani de zile despre tine şi despre Dorian Popa ca fiind foarte apropiaţi, nu crezi că ar fi timpul să scoţi o piesă cu el?

Eu şi Dorian suntem prieteni buni, ne ştim de atâta timp. Am avut un parcurs destul de similar în televiziune, aparţinem aceloraşi case de discuri, Media Pro Music şi Universal, îl apreciez ca artist şi ca om. Cred că nu am găsit duetul potrivit, dar când se va ivi momentul, vom colabora şi muzical.

Îţi este dor de serialul „Pariu cu viaţa“? Ai vrea din nou un rol, în cazul în care s-ar relua filmările?

A fost o etapă plină de însemnătate, în care m-am format atât ca artist, cât şi ca om. Am aflat că în mine se ascunde o pasiune pentru actorie, lucru care m-a împins să termin facultatea de actorie. Mi-ar surâde un nou rol, ceva în contra-emploi, care să mă scoată din zona mea de comfort.

interviu-exlcusiv-alina-eremia-oct-2016

Recent ai afirmat că ai slăbit opt kilograme, după ce ai renunţat la pâine şi zahăr. Cum te simţi acum, ţi-a fost greu?

Nimic nu e uşor, nu se întâmplă peste noapte sau fără sacrificii. Nu o să omit faptul că de multe ori mă imaginam devorând câteva platouri de prăjituri sau nişte cartofi prăjiţi făcuţi în casă. Dar pentru mine a cântărit mai mult aspectul fizic şi faptul că acum sunt mult mai fericită cu felul în care arăt.

Pâinea şi zahărul nu au fost singurele lucruri la care am renunţat. Pastele, carbohidraţii de orice tip, pizza, fast food, mâncarea prăjită, dulciurile, oleaginoasele şi multe altele au lipsit din meniul meu.

Cei de la Junimea au realizat un colaj inedit cu evolutia ta, comparându-te cu Lora, iar mulţi au afirmat că a început un razboi între tine şi ea. Cum comentezi acest lucru?

Eu văd lucrurile într-o manieră complet diferită. E esenţial să nu ne pierdem simţul umorului, să nu luăm lucrurile personal şi să gustăm glumele, chiar dacă ne includ pe noi.

Din perspectiva mea, nu există niciun război cu Lora, suntem artiste cu direcţii muzicale diferite, este un om pe care eu îl apreciez, dar nu intenţionez să-l copiez, pentru că ţin la originalitatea şi la unicitatea care ne caracterizează pe fiecare în parte.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Mai sunt câteva task-uri de îndeplinit până la numărătoarea inversă pentru a putea intra în 2017 pe deplin mulţumită, dar le veţi afla pe parcurs.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here