EXCLUSIV Ami: „Aş vrea să cânt alături de Tudor Chirilă, ar fi o colaborare interesantă“

La mijlocul lunii septembrie, Ami a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Te-aştept diseară“.

ami-interviu-exclusiv-tudor-chirila

Melodia artistei a prins imediat la public, clipul reuşind să adune, în mai puţin de o lună, peste şase milioane de vizualizări pe internet.

Acum, Ami ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre piesa şi videoclipul „Te-aştept diseară“, dar şi despre cariera ei şi despre planurile de viitor.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent o nouă melodie, „Te-aştept diseară“. Care este povestea din spatele piesei, cum a luat ea naştere?

Ami: „Te-aştept diseară“ a fost făcută în două zile. M-am îndrăgostit pe loc cand am auzit-o prima dată şi am vrut neapărat să o cânt. Am înregistrat-o repede, am filmat clipul şi repede am şi lansat-o.

Se zice că piesele care sunt făcute în scurt timp şi nu stai prea mult pe gânduri să le lansezi sunt hituri. Cred şi eu acelaşi lucru despre „Te-aştept diseară“, că va fi un hit, fiindcă deja e foarte ascultată şi share-uită.

Melodia beneficiază şi de un videoclip care a strâns, în mai puţin de o lună de la lansare, peste şase milioane de vizualizări pe YouTube. Te aşteptai la un succes aşa de mare?

Niciodată nu mă aştept. Ştiu doar că-mi place ceea ce cânt şi automat, dacă transmiţi oamenilor muzica ta din tot sufletul, nu are cum să nu ajungă şi la inimile lor.

„Te-aştept diseară“ are un mesaj clar, e o piesă sensibilă ce transmite multă emoţie, nu are cum să-ţi treacă pe lângă urechi şi să nu-ţi atragă atenţia.

Aproape toate piesele tale au milioane de vizualizări pe internet şi au intrat în topurile de la radio. Care este secretul succesului?

Nu cred că există o anume reţetă pentru a avea succes. Drumul meu nu a fost uşor până să ajung aici, în acest punct. Am avut răbdare, am muncit mult şi o fac în continuare. Ambiţia, perseverenţa dar şi echipa din spatele meu sunt câteva ingrediente din spatele succesului meu.

Ai cântat în română, în spaniolă, în engleză… În ce limbă îţi place cel mai mult să lansezi melodii?

Într-adevăr, primele mele single-uri au fost în spaniolă, apoi am decis să scot câteva piese şi în limba română, fiindcă lumea credea că sunt o artistă din străinătate. Am vrut să fie acest lucru clar: că Ami e româncă. Dar muzica nu are o limbă anume. Muzica transmite emoţie şi, fără să ne dăm seama, ea ne citeşte gândurile. Aşa că, indiferent de limba în care aş cânta, îmi place la fel de mult.

interviu-ami-exclusiv

Ai cântat alături de Mossano şi Grasu XXL, dar majoritatea pieselor tale sunt solo. Îţi place să cânti mai mult singură?

Nu neapărat. Sunt deschisă să colaborez şi cu alţi artişti. În curând o să aveţi o surpriză din partea mea.

Cu ce artişti ţi-ar plăcea să colaborezi, dar încă nu ai avut ocazia?

Dacă mă gândesc la artiştii din străinătate, lista nu s-ar mai termina. Din România, cu Tudor Chirilă. Mi s-ar părea o colaborare interesantă.

Pe lângă cariera din muzică, ai participat şi la show-uri TV precum „Ferma vedetelor“. Cum a fost acolo? Ai mai repeta experienţa?

A fost puţin dificil să mă adaptez condiţiilor din show, dar pot să o denumesc cea mai frumoasă şi nebunească experienţă pe care am trăit-o. Cu siguranţă aş mai repeta experienţa. Chiar dacă sună ciudat, mi-ar prinde bine încă un restart de genul acesta.

La ce alte emisiuni de divertisment te-am mai putea vedea? Te-ar încânta show-uri ca „Te cunosc de undeva” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Îmi plac provocările, sunt deschisă să încerc lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum, doar ca să-mi testez limitele şi să mă autodepăşesc. Tocmai de aceea am acceptat şi provocarea „Ferma vedetelor“.

Ce planuri ai pentru restul anului?

În luna august am filmat trei videoclipuri. „Te-aştept diseară“ e prima piesă lansată din cele trei. Aşa că urmează un sfârşit de an plin cu surprize şi muzică bună.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here