EXCLUSIV Ami: „Îmi doream de mult să cânt alături de What’s Up“

La sfârşitul lunii ianuarie, Ami a lansat, alături de What’s Up, videoclipul melodiei „Un actor“, un remake după celebra piesă „Un actor grăbit“, a Laurei Stoica.

ami exclusiv whats up un actor interviu

La trei săptămâni de la lansare, artista ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre noua ei melodie, care a depăşit 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent un nou single, intitulat „Un actor“. Care este povestea din spatele piesei, cum a luat ea naştere?

Ami: În urmă cu 24 de ani, cântam pentru prima oară originalul „Un actor grăbit“, piesă a Laurei Stoica, la un concurs de muzică. Mai exact, aveam 3 anişori. Prestaţia de atunci mi-a adus trofeul, primul meu premiu din carieră. De câte ori auzeam piesa la radio, în cluburi sau la TV, îmi aduceam aminte de acel moment din copilărie şi mi-am dorit să o reinterpretez acum, când visul meu de atunci a devenit realitatea pe care o trăiesc azi.

Piesa „Un actor“ este interpretată alături de What’s Up. Cum ai ajuns să colaborezi cu el?

Eu şi What’s Up ne doream de mult să colaborăm, dar nu se ivise piesa potrivită. L-am contactat pentru „Un actor“ deoarece am simţit că asta e melodia pe care trebuie să o cântăm împreună. Mă bucur că a rezonat şi că s-a implicat atât de frumos în povestea mea.

Melodia beneficiază şi de un videoclip care a atins un milion de vizualizări pe YouTube în doar patru zile de la lansare. Te aşteptai la un succes aşa de mare?

„Un actor grăbit“ a fost şi va rămâne o piesă de succes, o valoare a muzicii româneşti. Nu am lansat acest remake pentru că se poartă, ci pentru că are o însemnătate aparte din cauză că a marcat începutul meu de drum în muzică. Evident, mă bucur să văd că lumea primeşte cu braţele deschise ceea ce fac şi că e dornică să intre în universul meu.

Ţinând cont de succesul piesei, putem spune că ai început anul 2017 cu dreptul. Ce planuri ai în continuare?

La sfârşitul anului trecut am fost întrebată „Ce ţi-ai dori de la anul 2017?“ şi am răspuns cu „Aştept să mă surprindă“. Chiar m-a surprins! Acum, continuarea răspunsului ar fi „Sper să mă surprindă în continuare la fel de frumos pe cum a început“.

Am pregătit multă muzică bună şi proiecte frumoase la care lucrez alături de echipa mea şi pe care urmează să le împărtăşim cu voi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here