marți, iulie 16, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Amna: „Viaţa mea s-a schimbat radical, dar într-un sens pozitiv“

EXCLUSIV Amna: „Viaţa mea s-a schimbat radical, dar într-un sens pozitiv“

La mijlocul lunii mai, Amna a lansat o nouă melodie, „Viaţa e o aventură“, piesă ce a venit însoţită de videoclip.

amna interviu exclusiv viata

La o lună de la lansare, clipul piesei a adunat aproape un milion de vizualizări pe YouTube, iar artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre noua ei melodie, dar şi despre viaţa ei.

TrăieşteMuzica.Ro: Recent ai lansat o nouă melodie, „Viaţa e o aventură“, care este însoţită de videoclip. Cum a fost la filmări?

Amna: Filmările au fost o aventură, din cauza vântului şi, evident, din cauza frigului. Dar totul e bine când se termină cu bine.

Am filmat alături de profesionişti, în a doua zi de Paşte. Cam asta este viaţa de artist, suntem plecaţi de acasă la evenimentele importante din an.

Acestă piesă reprezintă şi primul tău proiect lansat alături de casa de discuri Cat Music. De ce ai ales să faci această schimbare?

Îmi plac provocările care vin odată cu schimbările, evident. Se spune că trebuie să ieşi din zona de confort pentru a evolua.

Ai lansat melodii alături de Robert Toma, de Glance, de Adda, de What’s Up… Cu ce alţi artişti ai vrea să colaborezi?

Nu m-am gândit în ultima vreme la colaborări, dar cu siguranţă vor mai urma feat-uri. Colaborările dintre doi sau mai mulţi artişti mi se par fresh şi par a nu se demoda niciodată.

De aproape doi ani de zile eşti mămică de băieţel. Cum s-a schimbat viaţa ta de atunci?

Este foarte greu ca cineva să ţină pasul cu ritmul în care mă desfăşor zilnic, pentru că am foarte multă energie, aşa că acest statut de mamică a fost bine-venit.

Viaţa mea s-a schimbat radical, dar într-un sens pozitiv. Sunt împlinită atât pe plan profesional, cât şi personal, iar energia cu care mă desfăşor este secretul meu.

Cât de numeroasă ai vrea să fie familia ta? Îţi doreşti şi o fetiţă?

Cred că toate vin la momentul potrivit, iar acum David are foarte multă nevoie de mine. Suntem foarte bine aşa şi mă bucur de fiecare moment petrecut alături de băieţelul meu.

Ce planuri ai pentru a doua parte a acestui an?

Multe proiecte surpriză, despre care nu vă pot spune încă nimic. Vă promit însă că vor fi surprize plăcute.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.