EXCLUSIV Andra, despre primul clip filmat alături de fiul ei: „David este cooperant, îşi ia rolul în serios“

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Andra a lansat un nou colind, „Din ceruri ninge alb”, melodie ce are aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

andra interviu exclusiv david colind

Piesa beneficiază şi de un videoclip inedit în care apare inclusiv David, băieţelul artistei, acesta fiind primul clip în care artista apare alături de copilul ei.

La doar câteva zile după lansarea colindului „Din ceruri ninge alb”, Andra ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre colaborarea cu David, despre planurile ei de sfârşit de an şi despre data lansării viitoarei ei piese.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent colindul „Din ceruri ninge alb”. Cu cine ai lucrat pentru această piesă şi cum a luat ea naştere?

Andra: Mi-am dorit enorm încă un colind, aşa că am lucrat cu Andrei Tudor, compozitorul care mi-a oferit, în trecut, piesa „Vis de iarnă“.

Melodia beneficiază şi de un videoclip emoţionant, în care apare inclusiv băieţelul tău. Cum a fost să filmezi alături de el, ţinând cont că este primul clip în care apare alături de tine?

A fost uşor, a fost greu… A fost ciudat, a fost normal… A fost simplu, a fost complicat… În orice caz, este o misiune artistică dificilă. Însă David este cooperant, aşa că mi-a făcut misiunea mai uşoară. Dincolo de emoţie, a fost motivaţia. El iubeşte muzica mea.

În unele secvenţe David pare trist. Cine sau ce l-a supărat?

Nu era trist. Era, mai degrabă, concentrat. Îşi ia rolul în serios. Câteodată e timid, iar latura asta a lui mă emoţionează.

Anul trecut, în preajma Crăciunului, ai lansat „Moş Crăciun vine-n oraş”. Ai făcut o tradiţie din a lansat câte un colind în fiecare an?

Sper să păstrez acest obicei atât cât Dumnezeu mă va păstra pe mine pe Pământ.

Fără falsă modestie, ştiu că oamenii vor să asculte colinde cântate de mine, iar asta mă bucură şi mă motivează!

andra interviu brad craciun

Mai sunt doar câteva zile din acest an. Unde vei petrece Crăciunul şi Revelionul?

Crăciunul îl dedic, fără excepţie, familiei mele. Vom pleca împreună cu toţii, aici mă refer la părinţii mei şi ai lui Cătălin, plus fraţii mei şi familiile lor, la munte.

Iar în ceea ce priveşte Revelionul, mă bucur să-mi anunţ fanii, şi pe această cale, că în noaptea dintre ani voi cânta în Bucureşti (Parcul Titan), dar şi în Câmpina. În aer liber!

„Falava” şi „Niciodată să nu spui niciodată” au cucerit toate topurile din România în acest an. Ţi-ai făcut deja un plan pentru 2016, ştii ce melodii vei lansa?

Sunt genul de om care-şi face planuri în permanenţă, altfel nu pot exista. În ianuarie lansăm noul single. În orice caz, anul 2016 va fi anul unor noi lansări, al unor noi surprize.

Vă doresc tuturor ca anul 2016 să vă înveţe să fiţi liberi, să vă iubiţi şi să înţelegeţi semnificaţia fiecărei clipe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here