EXCLUSIV Brighi: „Sunt revoltată că în secolul 21 se vând mai mulţi oameni decât s-au vândut vreodată“

În prima jumătate a lunii noiembrie, Brighi a lansat o nouă melodie, „Invizibilă“, prima piesă compusă în totalitate de artistă.

brighi interviu exclusiv invizibila

La mai puţin de o  lună de la lansare, videoclipul melodiei a fost vizualizat de peste 600.000 de persoane, iar Brighi ne-a acordat un scurt interviu despre noua ei piesă.

traiestemuzica.ro: Ai lansat recent „Invizibilă”, prima melodie compusă integral de tine. Cât de mari au fost emoţiile înainte de lansare?

Brighi: Având în vedere că a fost prima piesă scrisă de mine, emoţiile au atins cote maxime. M-am simţit extrem de vulnerabilă şi, în acelaşi timp, entuziasmată, când am lansat-o, pentru că mi-am expus sentimentele şi gândurile sub forma unei piese.

„Invizibilă“ este o piesă tristă. Ce te-a făcut să alegi această temă pentru noua ta melodie?

Mereu mi-am dorit să pot să scriu piese, dar până acum nu am găsit un subiect atât de profund ca subiectul piesei „Invizibilă“. Orice alt subiect mi se parea mult prea uzual: iubire, despărţire, dansuri…

Chiar am vrut să cânt despre altceva, despre ceva ce mă preocupă. Când mi-a venit ideea piesei, nu a mai fost cale de întoarcere. Am scris-o într-o seară, o seară de joi.

brighi interviu nou exclusiv trafic persoane

Te-ai lovit vreodată direct de traficul de persoane?

Nu m-am lovit direct de traficul de persoane, dar subiectul mă preocupă încă din copilărie. Sunt atât de revoltată că în secolul 21 se mai vând oameni. Se vând mai mulţi decât s-au vândut vreodată.

Crezi că această piesă ar putea fi folosită în campaniile organelor abilitate care luptă împotrvita traficului de persoane?

Cred că s-ar putea folosi, da.

Videoclipul „Invizibilă” urmăreşte povestea versurilor şi te dezvăluie în noi ipostaze. Cum a fost la filmări?

Mi-a luat foarte mult timp să lansez piesa în forma pe care o puteţi auzi astăzi. Am muncit mult şi la videoclip şi la tot ce înseamnă lansarea acestei piese.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

De sărbători voi merge acasă, la Oradea, să-mi petrec Crăciunul în familie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here