EXCLUSIV Christian D: „«Unidos pela musica» avea nevoie de un aer latin“

Narcotic Sound şi Christian D au lansat, la mijlocul lunii iulie, melodia „Unidos pela Musica“, o piesă dance, cu influenţe deep house şi cu teme de saxofon.

narcotic sound and christian d 2014 1-3000

La aproximativ două săptămâni după lansarea piesei, care a venit însoțită de un videoclip, Narcotic Sound şi Christian D au acceptat să ne acorde un interviu în cadrul căruia au vorbit despre noua lor melodie.

TrăieșteMuzica.Ro: Ați lansat de curând o nouă melodie în portugheză, limbă ce v-a consacrat. De ce ați revenit la această limbă?

Narcotic Sound şi Christian D: Nu am revenit, de fapt nu am abandonat niciodată limba portugheză. Ne place, sună bine, iar Christian parcă ar fi de acolo. Nu abandonăm limba română sau engleză, însă limba portugheză e cea mai pasională, după părerea noastră.

Anul acesta ați lansat și „Labirint de sentimente“, piesă ce are aproximativ 3 milioane de vizualizări pe YouTube. De ce nu ați lansat tot o melodie în română?

“Labirint de sentimente” sună foarte bine în limba română, zicem noi. Iar “Unidos pela musica” avea nevoie de un aer latin, proaspăt, așa că am ales să punem notele de saxofon pe litere în portugheză. Noi speram să aibă același succes.

În această perioadă prind cel mai bine la public piesele în limba română. Credeți că „Unidos pela musica“ va reuși să ajungă în topuri?

Mai mult decât niște versuri în limba portugheză, “Unidos pela musica” exprimă manifestul pentru libertate, prietenie, dragoste, aduce o notă pozitivă cotidianului. Sigur va invada playlist-urile și vrem să o auzim în topuri.

Cât de departe se aud piesele semnate Narcotic Sound și Christian D? În ce țări susțineți concerte?

Deocamdată suntem mai populari în țările europene. Suntem licentiați și primim foarte multe mesaje și din America de Sud, dar, din păcate, nu am ajuns acolo să susținem un concert.

Ce planuri aveți pentru cea de-a doua jumătate a anului?

Nu le dezvăluim, că altfel nu se mai îndeplinesc. Putem spune doar că nu ne oprim aici cu proiectele profesionale. Printre picături, o vacanță la mare, la soare.

Pregătiți colaborări cu artiști consacrați din România?

Avem piese deja compuse pentru artiști consacrați din România. Așteptăm momentul potrivit pentru lansare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here