EXCLUSIV Claudia Pavel (Cream): „Nu am plecat din România cu gândul de a nu mă mai întoarce aici“

Cântăreaţa Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, a revenit de curând în România, pentru a promova filmul „Terapie pentru crimă“, a cărei actriţă principală este.

cream claudia pavel interviu

Plecată în SUA de mai mulţi ani, artista a lăsat muzica pe locul doi, însă acum se pregăteşte să lanseze un nou single. Claudia Pavel (Cream) ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa ei personală şi profesională.

traiestemuzica.ro: Cum ai ajuns să fii actriţa principală din filmul „Terapie pentru cirmă“?

Claudia Pavel (Cream): Am fost recomandată de domnul Florin Kevorkian, iar regizorului Kiki Vasilescu i-a plăcut mult de mine când m-a întâlnit şi mi-a spus că sunt perfectă pentru acest rol.

Cât de diferite sunt filmările pentru un film, faţă de cele pentru un videoclip?

Diferenţe sunt multe. La un clip nu există dialog, iar filmările la un film durează cel puţin o lună de zile.

Cum a fost experienţa trăită pe platoul de filmare?

Mi-a plăcut mult, aş lua-o de la capăt oricând, am un alt proiect de film pentru luna mai a anului viitor.

De ce ai ales să te îndepărtezi de zona muzicală şi să alegi o carieră în industria cinematografică?

Nu a fost alegerea mea, nu am făcut filmul cu intenţia de a mă îndepărta de muzică, dar s-a întâmplat să filmez înainte să rămân gravidă, după care a urmat o pauză normală, în care m-am dedicat într-u totul copilului meu, iar acum mă întorc iar la treabă.

claudia pavel cream interviu exclusiv

Ce te-a făcut să te întorci în România?

Eu nu am plecat niciodată din România cu gândul de a nu mă mai întoarce şi nu prea înţeleg de ce lumea se întreabă de ce mă întorc acasă. Acasă va fi întotdeauna pentru mine în România, oriunde aş alege să trăiesc sau mă va duce viaţa. Prin venele mele curge sânge românesc şi nu văd de ce nu mi-aş continua activitatea profesională în ţara mea, chiar dacă am şi o altă casă în Los Angeles.

Eu sunt artistă, îmi place să călătoresc, asta am făcut toată viaţa, asta vreau să fac în continuare, iar copilul meu va merge oriunde merg şi eu, iar logodnicul meu va face şi el asta, în funcţie de cum îi permite timpul.

Cum este viaţa ta în SUA şi cum te descurci în postura de mămică?

Viaţa în SUA e la fel ca şi aici, diferenţele sunt de climă. Traficul e la fel de rău, sunt gropi pe stradă la fel ca la Bucureşti, viaţa ţi-o faci tu cum vrei oriunde te-ai afla.

În rolul de mămică cred că mă descurc bine, este de departe cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată şi cred că cel mai bine vă va spune Noah când va creşte cum m-am descurcat în rolul de mămică.

Ai debutat în cinematografie, ai lansat şi un nou videoclip. Ce planuri mai ai pentru acest an?

Pregătesc un nou single pe care îl voi lansa în cel mult două săptămâni şi vor urma şi alte piese.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here