duminică, iulie 21, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Claudiu Zamfira: „În acest an sper să lansez încă două piese“

EXCLUSIV Claudiu Zamfira: „În acest an sper să lansez încă două piese“

În toamna anului trecut, Claudiu Zamfira se făcea remarcat datorită piesei „Unde pleci“, interpretată alături de Levent Sali. În acest an, artistul a lansat o nouă melodie, „Ne-am pierdut“, care are şi videoclip.

claudiu zamfira interviu exclusiv piese

La aproximativ o lună de zile de la lansare, Claudiu Zamfira ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre cele două piese, dar şi despre planurile de viitor.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat de curând melodia „Ne-am pierdut“. Care este povestea din spatele piesei?

Claudiu Zamfira: Povestea e simplă: sunt mulți oameni care ajung de la sentimente frumoase, la ură, certuri, jigniri. Cred că fiecare persoană a suferit într-o anumită măsura în urma unei relații, chiar și eu. Am încercat să-mi intru în rol și să reușesc să-i fac pe asculători să se regăsească în mesajul piesei.

Noul tău single beneficiază şi de un videoclip. Cum a fost la filmări?

A fost destul de obositor, dar și frumos, pentru că eram curioși cum o să iasă, dacă e totul în regulă la locațiile alese, vremea. Nu am întâmpinat probleme, totul a ieșit conform planului.

Una dintre cele mai dificile scene a fost cea în care personajul feminin a trebuit să se scufunde într-o cascadă în care apa nu avea ma mult de 2 grade.

În toamna anului trecut ai interpretat, alături de Levent Sali, melodia „Unde pleci“. De când te cunoşti cu el şi cum v-aţi înţeles din punct de vedere artistic?

Ne cunoaștem de un an de zile și nu a durat mult până am devenit cei mai buni prieteni. Din punct de vedere artistic, ne-am înțeles de la început.

Ambele piese au ca principală temă dragostea. Nu te gândeşti să cânţi şi despre altceva?

Ba da, vor fi câteva surprize în perioada imediat următoare. Abia aștept să vedeți despre ce e vorba.

piese noi claudiu zamfira interviuÎţi doreşti o colaborare cu vreun artist anume din România?

Bineînțeles. În curând sper să se realizeze acest lucru, suntem în discuții, nu vă pot spune mai multe!

„Ne-am pierdut“ şi „Unde pleci“ au fost lansate alături de casa de discuri Red Clover Media. Cum ai ajuns în echipa lor?

Am trimis un demo, le-a plăcut și am fost primit cu brațele deschise în familia Red Clover. Acum rămâne doar să scotem în continuare produse de calitate care să placă oamenilor.

Ce planuri ai pentru restul anului 2016?

În 2016 îmi doresc să îmi realizez lista cu obiectivele pe care le urmăresc. Sper să lansez încă două piese până la sfârșitul anului și măcar una dintre ele să ajungă în top!

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.