EXCLUSIV Cristi Minculescu, despre muzica rock: „În trecut erau multe restricții, dar rezonai ușor cu publicul“

Cristi Minculescu și Iris urcă, pe 15 iunie, alături de trupele Holograf și Compact, pe scena Arenelor Romane din București, unde vor susține concertul „Ca pe vremuri“.

cristi minculescu spectacol ca pe vremuri iunie

Cu aproximativ o săptămână înainte de spectacol, Cristi Minculescu ne-a acordat un scurt interviu despre eveniment, dar și despre trecutul său din muzică.

Loading...

TrăieșteMuzica.Ro: Peste aproximativ o săptămână urcați pe scenă alături de Holograf și de Compact, la Arenele Romane. Ce le va oferi fanilor concertul „Ca pe vremuri“, la ce să se aștepte aceștia?

Cristi Minculescu: Așa cum sugerează și titulatura, va fi o călătorie în timp, către vremuri trecute, frumoase și, sperăm, nu apuse, de care ne vom bucura toți, deoportivă: noi, de pe scenă, și publicul, din fața acesteia.

Vă mai amintiți când ați urcat ultima dată sau pentru prima oară pe aceeași scenă toate cele trei formații?

Au fost multe dăți în care ne-am regăsit pe aceeași scenă, în aceeași formulă. Unele înainte de Revoluție, unele imediat după. De fiecare dată era o bucurie fără seamăn, încercăm s-o retrăim pe 15 iunie la Arenele Romane.

Loading...

Având în vedere că numele evenimentului face referire la trecut, ce vă amintiți că era ușor atunci pentru muzicieni?

În regimul trecut, era greu să eviți cenzura, era o presiune psihologică imensă, erau impuse multe restricții, de la cum trebuia să te manifești pe scenă, cum te îmbrăcai sau îți purtai părul, până la ceea ce exprimai prin muzică și versuri. Fiecare spectacol putea fi și ultimul. Ușor era că rezonai cu publicul la unison, împlinirea era de ambele părți ale scenei.

Industria muzicală a suferit multe schimbări în ultimii ani. Credeți că acestea v-au afectat în vreun fel?

Vremurile sunt în perpetuă schimbare, posibilitățile de entertainment sunt infinte acum, dar pentru cei fideli rock-ului, “The song remains the same”.

Ce planuri aveți pentru restul anului?

Să fim sănătoși, ceea ce dorim și cititorilor voștri. Cum vom avea noutăți, veți fi printre primii care vor afla.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here