EXCLUSIV Deepside Deejays: „Pasiunea noastră ascunsă este muzica de film“

Cei doi membri ai trupei Deepside Deejays, Victor De La Pena (Răzvan Alstani) şi Dave Pryce (Silviu Păduraru), au încă multe secrete pe care fanii nu le ştiu.

exclusiv-ainterviu-deepside-deejays

Însă cei doi au acceptat să ne dezvăluie, într-un mini-interviu, câteva lucruri pe care nu toată lumea le ştie despre ei.

TrăieşteMuzica.Ro: Unde a fost cea mai recentă vacanţă a voastră?

Deepside Deejays: În Elveția, la Geneva. Am filmat videoclipul noului single și ne-am bucurat şi de o săptămână de vacanță.

Cu ce solistă v-aţi dori să colaboraţi?

Sunt multe voci extraordinare cu care ne-am dori să colaborăm. E greu de ales însă Rihanna ne-ar plăcea, mai ales că am auzit-o alături de Calvin Harris.

Care dintre piesele voastre are cel mai mare impact la public?

Piesa cu cel mai mare impact la public este cu siguranţă „Never be alone“. Este cel mai mare hit al nostru şi am avut cu această piesă multe săptămâni de no.1 în foarte multe ţări.

Ce ne puteţi spune despre voi şi fanii nu ştiu?

Facem muzică de la 4 ani și tot ce am făcut până în prezent a fost doar în jurul muzicii. Școala de muzică, liceu de muzică, conservator. De 16 ani în studio, e greu să spunem artiștii români cu care nu am lucrat. Viitorul nostru este legat bineînțeles tot de muzică, una din pasiunile noastre ascunse este muzica de film.

Unde vă pot vedea fanii în următoarea perioadă?

Am renunţat la două concerte în afara ţării pentru a venii la petrecerea unui şeic din Dubai care îşi va aniversa ziua intr-un club din capitală. După concertul care va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, în Club Qetesh, vom lua avionul spre Elveţia unde vom lansa un videoclip pentru una din cele mai importante bănci din Geneva la cea mai recentă piesă a noatră făcută în colaborare cu Andrei Leonte, câştigătorul primei ediţii „X Factor“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here