luni, iulie 22, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Dorian Popa: „Sunt un tip perfecţionist, ambiţios şi iubitor“

EXCLUSIV Dorian Popa: „Sunt un tip perfecţionist, ambiţios şi iubitor“

Dorian Popa a colaborat, de curând, cu artista Corina pentru melodia „Nimeni altcineva“, iar la începutul lunii octombrie a lansat primul lui videoclip solo.

dorian popa interviu exclusiv pe placul tau

Acum, la sfârşit de toamnă, Dorian Popa ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre piesa „Pe placul tău“ şi despre cum este el în spatele camerei de filmat.

traiestemuzica.ro: Ai lansat, în urmă cu aproximativ două luni de zile, primul videoclip din cariera ta solo. Cum te-ai simţit la filmări?

Dorian Popa: Extraordinar de bine, datoriţă fraţilor Richard şi Claudiu Stan. Împreună cu echipa lor, au făcut ca atmosfera de filmare să fie una „pe placul meu“.

Care este povestea melodiei „Pe placul tău“? Te regăseşti în versurile piesei?

Piesa face referinta la un bărbat fatal, sigur pe el, uşor arogant, care are femeile la degetul mic! Eu, de fapt, în realitate, nu sunt atât de nesuferit precum cel din piesă, însă asta nu înseamnă că nu mă regăsesc, pe alocuri, în versurile melodiei.

În videoclip încerci să ajungi la inima unei frumoase domnişoare, dar te lasă cu ochii în soare. Ai păţit aşa ceva şi în realitate?

Orice bărbat mai păţeşte asta şi în realitate, oricât de atrăgător ar fi.

Te consideri unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România, aşa cum te-a etichetat presa?

Nu ştiu ce să răspund, sunt jenat când mi se adresează întrebarea asta. M-aş bucura să fie aşa, însă nu-mi place să mă laud, detest lauda de sine.

Cum este Dorian Popa în spatele camerelor de filmat şi în viaţa de cuplu?

Un chin! Glumesc! Sunt muncitor, perfecţionist, ambiţios şi iubitor.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.