EXCLUSIV Dya: „Am colaborat foarte bine cu Randi, Smiley şi Costi Ioniţă“

La sfârşitul lunii octombrie, Dya a lansat o nouă melodie, „Magazin de vise“, fiind prima colaborare a artistei cu echipa lui Randi de la Famous Production.

interviu exclusiv dya costi randi smiley

Artista a mai coaborat în trecut cu Smiley şi Costi Ioniţă, iar acum ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei şi despre oamenii care au ajutat-o.

trăieştemuzica.ro: Ai lansat recent melodia „Magazin de vise“. Care este povestea din spatele ei?

Dya: Am primit nişte demo-uri de la Famous Production, dintre care am ales „Magazin de vise”. Am plâns când am ascultat-o prima dată, versurile piesei mi se potrivesc perfect, am simţit că eu trebuie să o cânt. Am mers la studio la Randi şi am înregistrat-o.

După ce ai fost descoperită de Costi Ioniţă şi ai lucrat cu el, ai ajuns în studiourile HaHaHa Production, iar acum colaborezi cu Randi. De ce ai făcut aceste schimbări?

Am făcut aceste schimbări pentru că sunt un artist deschis la colaborări. De la fiecare producător am avut ce învăţa şi am lucrat foarte bine alături de toţi. Fiecare are un stil muzical diferit şi provocarea cea mai mare e cum te pliezi tu pe piesa respectivă, să intri în filmul ei.

Costi Ioniţă a fost producătorul multor piese, precum “Stai”, Don’t know”, “Perfect Play” şi “Price of love”, gaşca HaHaHa a produs piesa “Dor”, iar acum Randi a compus “Magazin de vise”. Să vedem ce urmează.

Costi Ioniţă, Randi, Smiley… Cu care ai colaborat cel mai bine?

Cu fiecare dintre ei am colaborat foarte bine.

dya interviu randi

Ai avut melodii în română şi în engleză. În ce limbă îţi place mai mult să cânţi?

Îmi place să cânt în limba română, dar şi în engleză.

Care dintre piesele tale îţi este cea mai apropiată de suflet?

E greu de spus. Fiecare piesă are povestea ei, dar cred că “Magazin de vise” e 100% despre mine, despre îndeplinirea visului meu, despre muzică. Da, muzica e sufletul meu!

Alături de ce artişti ai vrea să cânţi?

Sunt mulţi artişti talentaţi. Sper să realizez colaborări interesante în viitorul apropiat. Am asta în plan. Fiţi pe fază!

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Îmi fac un bilanţ, asta fac la sfârşitul fiecărui an, ce am realizat şi ce-mi propun pentru următorul an. De Crăciun voi fi acasă, la Iaşi, alături de familie, iar Revelionul mă va prinde pe scenă, ca în fiecare an.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here