EXCLUSIV Florena: „Îmi doresc să reprezint România la Eurovision“

După ce în anul 2013 a participat la “X Factor“, Florena a ajuns acum în semifinalele selecţiei naţionale Eurovision cu piesa ei de debut, „Behind the shadows“.

florena interviu eurovision

La doar 16 ani, Florena este susţinută de producătorul Gabriel Huiban, care a mai lucrat cu artişti precum Alexandra Stan, Delia sau CRBL.

Cu doar câteva zile înainte de semifinalele Eurovision România, Florena ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre celebrul concurs internaţional, despre show-ul de la Antena 1 la care a participat, dar şi despre Dan Bittman, cel care i-a fost mentor la „X Factor“.

TrăieşteMuzica.Ro: Nu cu mult timp în urmă ai lansat piesa ta de debut, „Behind the shadows“, cu care te-ai calificat şi în semifinalele Eurovision. Te aşteptai să reuşeşti acest lucru?

Florena: Mi-am dorit mult o calificare la Eurovision. Mă bucur că stilul meu de a cânta, vocea şi muzica mea au fost apreciate şi am reuşit să intru într-o competiţie atât de importantă.

Ce ne poţi spune despre „Behind the shadows“?

„Behind the shadows“ este o piesă puternică, cu mesaj, care surprinde momentul de impas într-o relaţie.

Le mulţumesc producătorilor că mi-au încredinţat-o. Melodia este compusă de Gabriel Huiban, Laurenţiu Duţă şi Adam Powers.

Crezi că poţi să ajungi până în finală cu această melodie?

Am emoţii, însă îmi doresc din tot sufletul să fie bine şi să ajung să reprezint România la Eurovision.

Care crezi că este cel mai de temut adversar din semifinale?

Recunosc că-mi place mult piesa cântată de Ovidiu Anton şi pe el l-aş nominaliza drept cel mai de temut adversar.

florena dan bittman

Ai participat şi la „X Factor“, unde ai făcut parte din echipa lui Dan Bittman. Ai mai păstrat legătura cu el?

Dan Bittman mi-a plăcut dintotdeauna. Este un artist şi un om foarte natural, se vede că este un artist cu experienţă mare. De fiecare dată când ne vedem pe la evenimente, ne reamintim cu drag de momentele frumoase de la „X Factor“.

Crezi că ai fi reuşit să debutezi în muzică dacă nu participai la show-ul de la Antena 1?

Fac muzică de la 5 ani, atunci am început orele de canto, iar de un an şi jumătate studiez pianul. De mică am ştiut că asta îmi doresc, însă prin show-ul de la Antena 1 mi s-a confirmat că ăsta este drumul pe care trebuie să-l urmez.

Ce planuri ai pentru acest an şi unde te vezi peste 5 sau 10 ani?

Mă văd cântând, asta e clar, însă îmi doresc să fac şi alte lucruri în zona asta. Momentan sunt în clasa a X-a, la Liceul de Arte Oradea. În viitor, plănuiesc să urmez cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, iar mai târziu mi-aş dori să deschid o şcoală de muzică pentru copiii talentaţi. Vreau să le ofer o şansă să-şi urmeze pasiunea, aşa cum mi-a fost oferită şi mie.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here