EXCLUSIV George: „Dacă mă sună Beyonce pentru o colaborare, nu o să spun nu“

La începutul lunii septembrie, George (ex. Jorge), a lansat o nouă melodie, „Detector de minciuni“, care este interpretată alături de Amna şi a venit însoţită de videoclip.

george-jorge-interviu-beyonce

Piesa a fost bine primită de public, clipul ei reuşind să adune câteva milioane de vizualizări pe internet.

Acum, la mai bine de o lună de la lansare, George ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera lui, afirmând că nu ar refuza o colaborare cu Beyonce, dar şi că următoarea lui piesă va fi solo.

TrăieşteMuzica.Ro: Recent ai lansat, alături de Amna, melodia „Detector de minciuni“. Cum ai ajuns să colaborezi cu ea?

George: Refrenul melodiei avea nevoie de o voce puternică şi de un timbru frumos. M-am gândit la Amna, am sunat-o şi în câteva zile aveam melodia gata.

Single-ul are şi videoclip. Cum a fost la filmări şi care este povestea din spatele piesei?

Povestea videoclipului face parte din viaţa fiecărei persoane care intră într-o relaţie, dar nu ştie dacă să se deschidă complet. Eu sunt în zona plină de roci şi praf, semn că am suferit mult şi nu mai văd luminiţa de la capătul tunelului. În schimb, Amna e înconjurată de verdeaţă, ceea ce semnifică armonia şi pozitivismul, dar tot nu e sigură că mă vrea lângă ea.

„Detector de minciuni“ a adunat până acum peste patru milioane de vizualizări pe YouTube. Ce aşteptări aveai de la această melodie?

Am învăţat în timp să mă bucur şi să fiu fericit indiferent de rezultat. Nu aveam nicio aşteptare. Eram doar curios cum o să primească publicul melodia nostră şi se pare că au primit-o foarte bine.

În acest an ţi-ai făcut auzită vocea şi pe piesa „Rain in July“, a Andreei Bănică. În ce limbă îţi place mai mult să cânţi, în engleză sau în română?

Acum sunt focusat pe limba română şi îmi doresc ca următoarele melodii să fie în română. Dar sunt deschis la oportunităţi internaţionale. Acum, dacă mă sună Beyonce, nu o să spun nu.

Ai colaborat cu foarte mulţi artişti din România, dintre care îi putem aminti pe Anda Adam, Jo sau CRBL. Alături de cine ai vrea să mai cânţi şi încă n-ai avut ocazia?

Aş vrea să colaborez cu mine. La asta lucrez acum. La o piesă singur. Încă nu am descoperit-o, dar mi-o doresc.

Cu ce artist din România te înţelegi cel mai bine?

Sunt mai mulţi artişti: Anda Adam, Lora, Jo, Smiley… Mă înţeleg foarte bine cu ei şi lista e şi mai lungă.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Să mă bucur de viaţă din plin şi să trăiesc fiecare zi la cel mai înalt nivel de productivitate şi recunoştinţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here