EXCLUSIV George (ex. Jorge): „Mă simt mai norocos cu numele meu de botez“

În prima parte a lunii noiembrie, Jorge a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Nimeni nu-i perfect“, piesă interpretată alături de Jo.

george interviu exclusiv jorge

Odată cu noua lui melodie, Jorge a decis să-şi schimbe numele de scenă, cântând acum sub numele său de botez, George.

George (ex. Jorge) ne-a acordat zilele trecute un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre piesa şi videoclipul „Nimeni nu-i perfect“, însă şi despre decizia de a-şi schimba numele de scenă.

trăieştemuzica.ro: Ai lansat recent melodia „Nimeni nu-i perfect“. Care este povestea din spatele piesei şi a versurilor?

George (ex. Jorge): Povestea spusă în piesă este chiar despre viaţa mea. Versurile relatează exact relaţia mea şi a soţiei mele. Când ne-am cunoscut, am început relaţia noastră de mai multe ori, a fost o relaţie cu suişuri şi coborâşuri. Ştim cu toţii că nimeni nu-i perfect, însă ne-a luat ceva timp ca să ne acomodăm.

După ultima ceartă, am hotărât ca noul început să fie de fapt căsătoria noastră.

Melodia este interpretată alături de Jo. Cum aţi ajuns să colaboraţi şi de ce ai ales-o pe ea?

Jo este o cântăreaţă cu o voce minunată. Îmi place mult cum cântă. Noi ne-am cunoscut la „X Factor“, în finala în care eu i-am predat ştafeta de a participa la „Te cunosc de undeva“. Totul a fost menit să se întâmple aşa şi le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la asta.

„Nimeni nu-i perfect“ are şi videoclip. Cum a fost la filmări, cât au durat şi unde au avut loc?

Spre surprinderea noastră, filmările nu au durat mult. Aproximativ 15 ore. A fost solicitant, pentru că era extrem de frig. Era un grad afară şi noi eram cu costumele ude pe noi. Dar a meritat din plin.

george jorge interviu exclusiv jo

Odată cu această piesă ţi-ai schimbat numele de scenă. De ce ai renunţat la Jorge şi ai ales să cânţi sub numele tău real?

Simţeam că e nevoie de maturizare muzicală şi de vreo doi ani tot am încercat să-l schimb, dar nu găsisem momentul potrivit. Mi-am luat inima în dinţi şi am ales doar George.

Numele de Jorge a fost pentru mine, dacă pot spune aşa, o etapă importantă din cariera mea şi mă despart cu drag de el. Mă simt mai norocos cu numele meu de botez.

Ai cântat alături de Pavel Stratan, CRBL, Jo… Cu cine ţi-ai dori să mai colaborezi din România?

Cu Lora mi-ar plăcea să cânt în duet. Ea este una dintre preferatele mele.
Suntem buni prieteni şi chiar mă gândeam că ar fi o combinaţie de voci foarte frumoasă.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Să muncesc şi să compun cât mai mult. Planurile sunt de a sta în studio şi de a dezvolta Panda Music, un studio cu care am fost binecuvântat anul acesta.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here