EXCLUSIV Glance: „A sosit momentul să mă axez pe proiectul solo, fără colaborări“

În ultimii doi ani de zile, Glance a devenit o voce importantă în industria muzicală din România, piesele pe care i s-a făcut auzită vocea ajungând rapid la inimile publicului.

glance interviu exclusiv solo

În acest an, artistul a colaborat cu Miss Mary pentru melodia „Parfum de jar“ şi cu Boier Bibescu şi Stella pentru piesa „Povestea ei“. După aceste lansări, Glance ne-a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre cariera lui, afirmând că vrea să lanseze piese solo.

TrăieşteMuzica.Ro: Recent ai interpretat alături de Miss Mary piesa „Parfum de jar“. Cum aţi ajuns să colaboraţi şi care este povestea din spatele melodiei?

Glance: Am fost contactat de producătorul piesei, Marius Dia, care avea un proiect interesant și care a insistat să mă implic pe el. Instrumentaul mi-a intrat sub piele la prima audiție și imediat am înregistrat piesa.

Povestea este aceea a bărbatului care vrea să plece dintr-o relație care nu mai funcționează, dar femeia tot încearcă să îl oprească și să rezolve problemele.

„Parfum de jar“ are şi videoclip. Cum a fost la filmări?

A fost foarte solicitant din cauza frigului, eu fiind nevoit să filmez câteva cadre outdoor la minus 20 de grade Celsius. Filmările au durat o zi întreagă.

Ai colaborat cu artişti precum Elena Gheorghe, Ami, Amna, Mandinga şi Miss Mary. Cu cine te-ai înţeles cel mai bine şi alături de cine ai vrea să cânţi din nou?

M-am înțeles foarte bine cu toți. În momentul acesta nu vreau să mai colaborez cu nimeni, pentru că îmi doresc propriul single Glance, fără o altă voce pe refren.

Nu ai vrea să colaborezi nici măcar cu artişti alături de care nu ai cântat până acum ?

După cum am spus, cred că a sosit momentul să mă axez mai mult pe proiectul Glance solo, fără alte colaborări.

Multe dintre piesele pe care ţi se aude vocea au cucerit topurile şi au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Care este secretul succesului?

Strofele sunt întâmplări reale din viață, care m-au marcat și pe care am vrut să le împărtășesc și cu publicul meu.

Ce planuri ai pentru 2016?

Nu pot să vă spun decât că la jumătatea lunii aprilie veți asculta un nou single Glance.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here