EXCLUSIV Holograf: „Presa tabloidă vorbește mereu. Dan Bittman nu părăsește trupa“

Băieții de la Holograf urcă, pe 15 iunie, alături de trupele Iris și Compact, pe scena Arenelor Romane din București, unde vor susține concertul „Ca pe vremuri“.

holograf interviu exclusiv dan bittman

Cu două săptămâni înainte de eveniment, cei de la Holograf ne-au acordat un interviu în cadrul căruia au vorbit despre concertul „Ca pe vremuri“, despre cel mai nou clip lansat, dar și despre planurile de viitor ale lui Dan Bittman și ale trupei.

TrăieșteMuzica.Ro: La sfârșitul lunii martie ați lansat videoclipul piesei „Dă-mi iubirea ta”. Care este povestea din spatale melodiei și cum a fost la filmări?

Holograf: Da, am lansat piesa în cadrul concertului nostru „Vedere de la Costinești”, din 20 martie, de la Sala Palatului. Atunci s-a difuzat în premieră și clipul „Dă-mi iubirea ta”, ale cărui filmări s-au desfășurat pe durata a 16 ore și îi are ca protagoniști pe Raluca Dura și Mircea Vlad, doi dansatori talentați, care și-au pus în practică talentul actoricesc și au dat viață unor personaje pline de sensibilitate, într-o confruntare pasională dintre dragoste, indiferentă și iertare. La filmări cred că mai chinuiți decât noi au fost protagosniștii. Ei au avut un dans și o scenă la care a fost mult de lucru.

Până acum, clipul a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Vă așteptați să aibă un succes mai mare sau a fost bine primit de public?

Noi considerăm că a fost bine primit de public, mai ales că are un sound puțin diferit față de majoritatea pieselor noastre. Oamenii au reacționat pozitiv încă de la Sala Palatului, când au văzut clipul în premieră.

Nu doar YouTube-ul contează, care este doar unul dintre canalele pe care ne promovăm, ci mai ales reacția oamenilor din fața noastră, atunci când suntem pe scenă și cântăm piesa pentru ei.

S-a vorbit în ultimele luni, în presă tabloidă, despre faptul că Dan Bittman va părăsi Holograf. Este adevărat?

Presa tabloidă vorbește mereu. Din asta trăiește, nu? De fapt, scrie. Însă Dan nu a declarat niciodată așa ceva, au tras ei cine știe ce concluzii, poate pentru că l-au văzut în presă și fără noi. Însă Holograf rămâne Holograf.

Anul viitor, formația împlinește 40 de ani. Credeți că aceste zvonuri despre despărțire pot strica aniversarea?

Nu au ce să strice. Abia așteptăm să suflăm în lumânările cu cifra 40, de pe tort.

Pe 15 iunie urcați pe scenă alături de Iris și de Compact, la Arenele Romane. Ce le va oferi fanilor concertul „Ca pe vremuri“, la ce să se aștepte aceștia?

În primul rând, le va oferi o întâlnire cu noi, Compact și Iris pe aceeași scenă, după vreo 20 de ani. Da, cam atât a trecut de când nu am mai cântat toți în același spectacol. Ne bucurăm că facem asta acum. Sperăm să le stârnim niște emoții frumoase legate de perioada în care își șopteau la ureche declarații de dragoste sau dansau cu patos prin rockotecile țării.

Ne-am bucura să se reunească găștile de pe vremuri, chiar dacă acum fiecare dintre ei are propria familie, copii, obligații, joburi. Măcar pentru o seară.

holograf ca pe vremuri

Cum s-a schimbat industria muzicală în ultimii ani și cât v-a afectat acest lucru?

E adevărat că industria s-a schimbat mult, dar e și firesc, mai ales că nu s-a schimbat doar la noi, ci la nivel mondial. Nu stă nimic pe loc, nu?

Pe parcursul carierei noastre au apărut noi medii de comunicare și distribuire a muzicii, însă nu putem spune neapărat că ne-a afectat acest lucru. Credem că ne-am adaptat cu success la nou, nu vezi că avem toți Facebook?

Ce planuri aveți pentru restul anului? Când veți lansa un nou single sau clip?

Poate chiar mergem cu specatcolul „Ca pe vremuri” prin țară, cine știe? Dacă publicul cere, de ce nu?

Cât despre o nouă piesă, nu știm să zicem când va fi lansată, dar avem o idee. Să ne urmărești pe Facebook și o să afli primul!

1 COMENTARIU

  1. holograf fara dan bittman numai este holograf! la fel a fost si cu iris tot asa cristi minculescu a parasit-o pe iris! l-am si ironizat in loc de minculescu i-am zis spus minciulescu! ca era un mincinos ordinar! la ce s-a dus in alta parte! daca daca tot la iris s-a consacrat! dar a uitat repede! ma bucur ca a revenit si sper sa numai plece! stiu ca se dusese in germania! si isi infiintase o trupa lotus! cu care nu a facut mare branza! in fine! eu atat imi doresc sa ramana dan bittman la holograf! cum a ramas acum cristi minculescu la iris!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here