EXCLUSIV Ioana Ignat: „Mi-aş fi dorit să pot cânta alături de Mădălina Manole“

La începutul acestui an, în industria muzicală românească şi-a făcut apariţia o nouă artistă cu un potenţial imens. Este vorba despre Ioana Ignat, care a participat în anul 2016 la „Vocea României“, iar la începutul lui 2017 a lansat două piese.

ioana ignat interviu exclusiv madalina manole

Artista a reuşit să ajungă până în finala show-ului de la Pro TV, ia prima piesă lansată, intitulată „Dor de iarnă“, a reprezentat o colaborare cu Damian Drăghici. La doar câteva zile după ce a prezentat melodia interpretată alături de Damian Drpghici, Ioana Ignat a lansat şi primul single solo, care a venit însoţit de videoclip şi se numeşte „Mă dezîndrăgostesc“.

Recent, cântăreaţa ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, dezvăluind că marele ei vis era să cânte alături de Mădălina Manole.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai participat, în anul 2016, la „Vocea României“. Cum a fost experienţa trăită acolo?

Ioana Ignat: A fost o experienţă frumoasă, care a contribuit la ceea ce mi se întâmplă acum. Concurenţa a fost parcă mai mare ca niciodată, iar acest lucru m-a ambiţionat să dau tot ce este mai bun din mine şi să demonstrez calităţile mele vocale.

Atunci când te-ai înscris la preselecţii sperai să ajungi până în finală?

Cred că orice concurent care s-a înscris la „Vocea României“ speră să ajungă cât mai departe. Eu nu speram să ajung în finală, speram să câştig. Am mai participat o dată, acum câteva ediţii, iar atunci voiam doar să întorc măcar un scaun. Apoi am căpătat încredere în mine, iar după doi ani de muncă şi nopţi pierdute, am simţit că am evoluat mult, aşa că mi-am dorit ca rezultatul să fie pe măsura muncii mele.

Cum s-a schimbat viaţa ta după show-ul de la Pro TV?

Viaţa mea a început să se schimbe treptat înainte de a se termina show-ul, iar după finalizarea acestuia am putut să fac tot ceea ce mi-am propus. Nu a fost o schimbare radicală, ci lucrurile au început să funcţioneze diferit odată ce am luat decizii importante pentru viitorul meu: să mă organizez în tot ceea ce fac, să am un plan bine stabilit şi să mă odihnesc pentru a putea da online randament. Îmi doresc să fac muzică de calitate, să devin un artist complet.

Deşi abia a început anul 2017, tu ai lansat deja două piese, „Dor de iarnă“, interpretată alături de Damian Drăghici, şi „Mă dezîndrăgostesc“. Cum ai ajuns să colaborezi cu Damian Drăghici?

Îl admir pe Damian Drăghici, pentru mine a însemnat mult această colaborare şi m-am simţit onorată. Damian a auzit piesa, a zis că-i place foarte mult, aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am transformat ideile noastre în realitate!

Cu ce alţi artişti din România ţi-ar plăcea să mai colaborezi?

Sunt mulţi artişti români pe care îi apreciez. Însă visul meu de când eram copil a fost să pot cânta alături de Mădălina Manole. Din păcate, acest vis nu mai poate fi realizat.

„Mă dezîndrăgostesc“ beneficiază şi de un videoclip care a adunat pe YouTube, în două săptămâni de la lansare, peste un milion de vizualizări. Te aşteptai să aibă un aşa mare succes?

Nu pot să zic că mă aşteptam, însă îmi doream să meargă bine, iar oamenii să-mi aprecieze munca şi, implicit, pe mine, ca artist. Vreau să demonstrez că pot să compun şi să scriu versuri. Cred în ceea ce fac şi sunt mândră că cei care îmi ascultă piesele mă apreciază şi îmi urmăresc parcursul muzical.

Cum te-ai simţit la filmări, ţinând cont că a fost primul videoclip din carieră?

Am fost foarte relaxată şi dezinvoltă. Am avut o echipă super tare, cu care am râs şi am glumit. Întreaga poveste a curs de la sine, s-au legat ideile şi sunt foarte încântată de rezultatul final!

Ce planuri ai pentru restul anului?

Îmi doresc să petrec cât mai mult timp în studio, să compun, iar apoi să lansez cât mai multe piese bune şi, nu în ultimul rând, să cânt pentru cât mai mulţi oameni! Mii de oameni. Iar, poate, la un moment dat, chiar milioane!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here