EXCLUSIV Irina Rimeş: „Raluka a crezut în talentul meu şi a spus că voi fi vocea anului 2016“

Anul 2016 a adus în atenţia publicului român o nouă artistă din Republica Moldova, Irina Rimeş, care a reuşit să cucerească toate topurile cu prima melodie lansată în România, intitulată „Visele“.

irina-rimes-interviu-exclusiv-raluka

Cea care a descoperit-o şi promovat-o în ţara noastră pe artista de peste Prut este Raluka, care are o relaţie specială cu Irina Rimeş, după cum spunea aceasta din urmă.

La final de an, Irina Rimeş ne-a acordat un scurt interviu în care a vorbit despre planurile ei pentru 2017, dar şi despre cum a fost 2016 pentru ea.

TrăieşteMuzica.Ro: În această toamnă ai lansat trilogia „Iubiri secrete“, piesele adunând aproximativ 7 milioane de vizionări pe YouTube. Ce aşteptări aveai de la „Iubirea noastră mută“, „Da’ ce tu“ şi „Haina ta“?

Irina Rimeş: Mă aşteptam să se regăsească mulţi oameni în versurile pieselor din trilogie. Iar aşteptările mele s-au împlinit!

Care dintre cele trei piese este cea mai apropiată de sufletul tău?

Fiecare piesă are o însemnătate aparte pentru mine, mai ales pentru că formează o poveste. Şi videoclipurile sunt precum un film în trei părţi, cu emoţia caracteristică momentului descris în melodie.

Cum ţi-a venit ideea de a lansa această trilogie?

Trilogia „Iubiri secrete“ este inspirată din realitate şi a apărut odata cu anumite schimbări din viaţa mea. Practic, este o poveste de dragoste în trei faze: am visat-o, am simţit-o şi apoi am întins-o pe hârtie. Este despre suferinţa unei femei care trăieşte o iubire secretă pe care nu o poate consuma.

Ai lansat piese solo, însă ai colaborat şi cu DJ Sava. Cu ce alţi artişti din România ai vrea să colaborezi în viitorul apropiat?

Mi-aş dori să cânt alături de Holograf şi de Vunk.

Cu ce artişti te înţelegi cel mai bine, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal?

Cu Raluka. Este cea care a crezut din prima clipă în talentul meu şi a spus că voi fi vocea anului 2016. Îmi face mare plăcere să colaborez cu ea, la unele piese de-ale ei am scris şi eu versuri. Anul viitor, Raluka va lansa single-ul „Cosmos“, la care am lucrat şi eu.

Cum a fost pentru tine anul 2016, ţinând cont că ai debutat în industria muzicală românească?

A fost un an plin, având în vedere toate schimbările din viaţa mea. Dar un an frumos, în care m-am bucurat că piesele mele au ajuns în inima multor oameni. Sunt recunoscătoare că au crezut în mine şi în talentul meu.

Ce vei face de Crăciun şi de Revelion?

De Crăciun voi avea concert, însă eu sărbătoresc şi pe 7 ianuarie, în rit vechi, acasă la Chişinău, alături de familie. Vom merge cu colindul la rude. Iar în noul an o să intru făcând ceea ce-mi place cel mai mult: muzică!

Ce planuri ai pentru anul 2017?

Am planuri mari pentru anul viitor! Vreau să lansez un album şi-mi doresc ca muzica mea să ajungă la cât mai mulţi oameni şi să vibreze cu ceea ce este în sufletul lor!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here