EXCLUSIV Last Night: „Suntem nerăbdători să lansăm următorul single“

Trupa Last Night a debutat în această primăvară cu videoclipul piesei „Liar“, iar acum ne prezinză un cover al melodiei „Where are u now“, interpretată de Skrillex, Diplo şi Justin Bieber.

last night interviu exclusiv

Odată cu lansarea cover-ului „Where are u now“, băieţii de la Last Night ne-au acordat un interviu în cadrul căruia ne-au spus că la vor lansa în curând o nouă melodie, iar la începutul anului viitor vin cu o piesă interpretată în colaborare cu Anda Adam.

traiestemuzica.ro: În primăvară, aţi lansat primul vostru single, care a venit însoţit de un videoclip. Cum vi s-a părut debutul?

Last Night: Noi spunem că am început cu dreptul. Suntem foarte încântaţi de feedback-ul piesei şi deja nerăbdători să lansăm următorul single.

Când va fi lansat? E diferit faţă de prima voastră piesă?

Da, e diferită faţă de primul single, dar am vrea să rămână o surpriză. Am pregătit şi o colaborare pentru începutul anului 2016, alături de Anda Adam.

Sperăm să vă placă tot ce v-am pregătit, agenda noastră e încărcată pentru următoarea perioadă, dar toate la timpul lor.

Last Night 2

Acum ne prezentaţi o reinterpretare a piesei „Where are u now“. Cum v-a convins această melodie să fie primul cover pe care îl faceţi?

E una din piesele noastre preferate şi am fost curioşi cum sună în varianta „Last Night“. Sigur că oamenii vor compara piesa cu originalul, e normal să fie aşa.

Ne-am dori să se bucure de piesă şi să nu fie critici, pentru noi este o melodie care ne place şi pe care ne-a făcut plăcere să o cântăm.

De ce aţi ales să lansaţi acum cover-ul?

Nu a fost nimic premeditat. Pur şi simplu am făcut cover-ul, ne-a plăcut şi ne-am gândit să-l share-uim cu voi.

De cât timp faceţi parte din echipa Fly Records si cum ati ajuns aici?

Suntem în familia Fly Records de aproximativ doi ani de zile. Am ajuns aici cu trenul.

De ce „Last Night”?

De ce nu? Considerăm că cele mai tari poveşti sunt mereu cele de noaptea trecută.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here