EXCLUSIV Lidia Buble: „Rezonez foarte bine cu Adi Sînă, el mă cunoaște cel mai bine“

Lidia Buble a început foarte bine anul 2017. La sfârșitul lunii martie, artista a prezentat o nouă melodie însoțitp de videoclip, „Eu voi fi“, ce a reușit să adune peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de o lună de la lansare.

lidia buble interviu exclusiv adi sina razvan

Recent, cântăreața ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, dar și despre viața ei personală și despre relația cu Răzvan Simion.

TrăieșteMuzica.Ro: Ai lansat recent o nouă melodie, „Eu voi fi“. Care este povestea din spatele ei, cum a luat naștere?

Lidia Buble: Piesa a fost compusă acum trei ani, în studiourile Akcent Music, dar acum a fost momentul potrivit pentru a o lansa. Din punct de vedere artistic suntem foarte bine organizați cu privire la single-urile lansate.

Povestea relatează sentimentele și trăirile de atunci. Este, mai bine zis, un îndemn către toate femeile de a fi mereu puternice și încrezătoare în forțele proprii.

Piesa are și videoclip, unul care a fost filmat într-un decor grandiose. Cine a venit cu aceste idei și cum a fost la filmări?

Ideile au fost gândite și transpuse în materialul video de comun acord. M-am implicat foarte mult, mai ales pe partea de styling și make-up.

„Eu voi fi“ este o nouă colaborare cu Akcent Music. Te vezi lucrând și cu alți compozitori și producători în afară de Adrian Sînă?

Până în acest moment am rezonat și rezonez foarte bine cu Adi, pentru că el mă cunoaște cel mai bine din punct de vedere muzical. Pe viitor nu aș exclude colaborări cu alți producători. Oricum, în viitorul apropiat vă voi surprinde cu ceva tare drăguț.

Ai avut succes și cântând piese în engleză alături de Akcent. Ai planuri legate de lansarea unor piese pentru piața internațională?

Bineînțeles că am planuri de acest fel. Până la urmă, un artist trebuie să ducă muzica lui și peste hotare, pentru că talentul nostru muzical depășește mereu granițele României. Am și cereri de concerte pentru afară, iar recent am avut unul în Italia.

Toate melodiile tale au intrat în topurile de la radio. Care crezi că este rețeta succesului?

Emoțiile transmise prin muzica mea.

Povestește-ne câteva detalii despre stilul tău personal: am văzut că jonglezi cu ținute mai sport, însă în videoclipuri ești foarte elegantă…

În marea majoritate a cazurilor, în videoclipuri, noi, artiștii, jucăm diverse roluri. Stilul meu, însă, este unul androgin, pentru că-mi place să jonglez cu ținutele mele.

La început de primăvară ai fost la Roma alături de Răzvan, iubitul tău. A fost un fel de escapadă romantică, pentru a scăpa de agitația din București?

În Roma am avut și un concert, ocazie cu care ne-am luat o mini-vacanță. Pot spune că am îmbinat utilul cu plăcutul.

Lumea te vede mai fericită ca niciodată. Cum a evoluat relația voastră în ultimele luni?

Eu mereu am fost un copil fericit. Îmi place să mă bucur de lucrurile mici și frumoase.

Te vezi mămică sau mireasă în viitorul apropiat?

Sunt încă un copil și nu am momentan planuri în acest sens.

Ce planuri ai pentru restul anului, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional?

Să iubesc și să fiu iubită necondiționat. Profesional, pregătesc noi surprize.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here