EXCLUSIV Liviu Teodorescu: „Dragostea e cea mai mare problemă a omenirii“

S-a făcut remarcat datorită show-ului „Vocea României“, după care piesele sale au ajuns, rând pe rând, în topurile de la radio. El este Liviu Teodorescu, pentru care Marius Moga a fost un profesor foarte bun.

liviu teodorescu interviu exclusiv tarziu

Recent, Liviu Teodorescu a lansat videoclipul melodiei „Târziu“, ocazie cu care ne-a vorbit despre cariera lui.

traiestemuzica.ro: Ai lansat recent melodia „Târziu“. Care este povestea din spatele acestei piese, cum a luat ea naştere?

Liviu Teodorescu: Am compus „Târziu“ la începutul anului în curs. Am scris-o cu gândul la experienţe trecute, era o perioadă în care vremea de afară ne cam juca feste, cu ploi şi ninsori, toate astea au scos la suprafaţă melancolicul din mine.

„Târziu“ are şi videoclip. Cum a fost la filmări? Unde au avut loc şi cât au durat?

Filmările au durat două zile. Am filmat în Bucureşti şi lângă Braşov, a fost o experienţă unică, pentru că am învăţat pe de rost fiecare mişcare şi gest pe care le-am făcut în clip. Astfel, iRonic, regizorul clipului, a reuşit să creeze tranziţiile alea interesante, în care eu fac aceeaşi mişcare, dar se schimbă spaţiul, peisajul… Chiar e un clip muncit, iar faptul că oamenilor le-a plăcut nu mă face să fiu decât cel mai fericit.

Toate piesele tale sunt de dragoste. Nu te-ai gândit să lansezi şi o melodie care să aibă altă temă?

Momentan asta mă reprezintă. De fapt, primul meu album va fi despre asta, din diferite perspective. Dragostea asta, bat-o vina, e cea mai mare problemă a omenirii, din cele mai vechi timpuri.

liviu teodorescu exclusiv interviu

Faci parte din echipa DeMoga Music. Cu cine te înţelegi cel mai bine de la studio?

Lucrez foarte bine cu Adda, Robert Toma, iRonic, Yogi, Cristi Onuţ… De fapt, pot spune că lucrez bine cu toată lumea, atâta timp cât avem scopul de a face muzică frumoasă, care să aibă viaţă, să respire.

Cum este să lucrezi cu Marius Moga?

De la Moga am învăţat foarte multe lucruri. Când lucrezi cu el, trebuie să fii prezent 100%, să ţii pasul şi să fii la fel de entuziasmat.

Unde crezi că te-ai fi aflat în acest moment, dacă nu ai fi participat la „Vocea României“?

Aş fi făcut cu siguranţă ceva în muzică, mi-am dorit mult prea mult să fac ceea ce fac acum. Aş fi găsit un mod să mă fac auzit, dar cert e că „Vocea României“ a fost cel mai bun mijloc de a ajunge în casele şi la urechile oamenilor.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an?

Voi termina concertele şi mă voi retrage într-o vacanţă, într-un loc izolat, unde să mă liniştesc şi să găsesc resursele noi pentru a face din anul următor cel mai bun an din viaţa mea!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here