EXCLUSIV Lora: „Mama şi fratele meu sunt centrul universului meu“

După ce anul trecut a fost pentru Lora unul greu, pe plan personal, dar şi unul bun, din punct de vedere profesional, în 2015 artista se simte mai puternică.

lora interviu exclusiv familie

La început de an, cântăreaţa ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre familie şi carieră, afirmând că divorţul a fost un efect al unor lucruri care nu funţionau cum trebuie.

TrăieşteMuzica.Ro: Cum a fost anul 2014 pentru tine?

Lora: A fost un an cu numeroase realizări şi împliniri pe plan profesional, un an al schimbărilor, din punct de vedere al vieţii personale, un an în care am încercat să-mi îndrept atenţia mai mult spre mine, spre ceea ce îmi doresc şi ceea ce mă face fericită.

Anul trecut ai lansat mai multe piese, singură sau alături de alţi artişti. Care a fost cea mai apropiată de sufletul tău şi care ţi-a dat cea mai mare satisfacţie?

Toate piesele lansate în 2014 au avut succesul scontat – au ajuns la inimile fanilor mei, ceea ce pentru mine reprezintă împlinirea supremă. Nu pot să fac o clasificare, pun suflet în fiecare piesă lansată de mine, înseamnă o parte din ceea ce reprezintă Lora dincolo de lumina reflectoarelor.

Piesa care m-a reprezentat cel mai mult din punctul de vedere al trăirilor mele la momentul respectiv a fost „Arde“.

După o căsnicie care părea perfectă, a urmat un divorţ neaşteptat. Cât de mult te-a afectat acest lucru?

Te afectează orice schimbare care survine în viaţa ta, însă aceste schimbări sunt fireşti, sunt efectul unor lucruri care nu funcţionau corespunzător.

Eu sunt o optimistă convinsă, văd întotdeauna partea plină a paharului şi consider că fiecare persoană cu care interacţionezi la un moment dat are un rol bine definit în existenţa ta.

Printre atâtea răutăţi şi dezamăgiri, trebuie să fi existat şi o rază de soare. Care a fost cel mai frumos moment trăit de tine în 2014?

Momentele alături de fanii mei, pe scenă, sunt unice. Mă încarc cu energie pozitivă de fiecare dată, de acolo îmi iau forţa necesară să depăşesc orice obstacol.

În viaţa personală, familia mea reprezintă cel mai important sprijin, mama şi fratele meu sunt centrul universului meu, fac tot posibilul să le fie lor bine, să nu le lipsească nimic şi să nu fie afectaţi de toate răutăţile aruncate asupra mea.

exclusiv lora interviu

Ce speranţe ai de la anul 2015?

Îmi doresc sănătate şi energie să pot să duc la bun sfârşit toate proiectele. Încep anul 2015 mai puternică şi mai matură, sunt sigură că va fi un an minunat, cu multă linişte sufletească şi fericire, ceea ce vă doresc din inimă şi vouă!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here