EXCLUSIV Matteo: „Mi-aș dori foarte mult să cânt alături de Uddi“

Anul 2015 a fost unul destul de bun pentru Matteo, care a lansat două single-uri, „Gândesc cu voce tare“ şi „Trafic infernal“, şi a colaborat cu Gabriel Cotabiţă pentru melodia „Ce zi liniştită“.

matteo interviu exclusiv 2015

Recent, artistul ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cea mai nouă lui piesă, dar şi despre melodia interpretată alături de Cotabiţă.

Mai mult decât atât, Matteo a dezvăluit că îşi doreşte să cânte alături de Uddi şi că în luna ianuarie pleacă în vacanţă în Thailanda.

TrăieşteMuzica.Ro: La sfârşitul lunii noiembrie ai lansat melodia „Trafic infernal“, care este însoţită de videoclip. Care este povestea din spatele piesei şi cum a fost la filmări?

Matteo: Este un clip… aglomerat. Morala poveștii este că orice ai face, nu ai cum să scapi de traficul de pe șosele, străzi și chiar alei. Singura variantă mai rămâne să faci haz de necaz.

În clip apar foarte multe vedete. Cui i-a venit ideea de a aduce la filmări atâtea celebrităţi?

Ideea a fost a noastră, a mea si a regizorului videoclipului, Anton San. Ne-am gândit că „traficul infernal“ este un punct pe care îl are toată lumea din showbiz în comun.

Cu doar o lună înainte de lansare, ţi-ai parodiat singur piesa „Gândesc cu voce tare“. Cum ai ales cele şase stiluri diferite în care ai cântat?

Sunt stiluri ale unor artiști pe care eu îi respect și al căror fel de a interpreta îmi place mult. Cu unii dintre ei chiar am avut ocazia să lucrez în studio.

matteo cotabita linistita

Tot în această toamnă numele tău a fost legat de revenirea lui Gabriel Cotabiţă în muzică, după perioada grea prin care a trecut. Cât de apropiat ai fost de el în ultimele luni?

Pe cât posibil am încercat să-i fiu aproape mai mult decât îi eram înainte de accident. Am păstrat totuși o limită a bunului simț, Gabi are nevoie de multă odihnă.

Ai colaborat, de-a lungul carierei, cu mulţi artişti din ţara noastră. Alături de cine nu ai cântat până acum, dar ţi-ai dori să o faci?

Mi-aș dori foarte mult să cânt alături de Uddi. Asta nu înseamnă că nu mi-aș dori sa mai colaborez și cu alți artiști.

Cum s-a încheiat anul 2015 pentru tine?

Plănuiesc să las anul în ordine, cu toate proiectele duse la bun sfârșit în așa fel încât să mă pot bucura de vacanța din ianuarie. Thailanda mă așteaptă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here