EXCLUSIV Mircea Eremia: „Melodia «Ilegal» va rămâne întotdeauna specială pentru mine“

În prima parte a lunii martie, Mircea Eremia prezenta o nouă melodie, „Dragostea doare“, prima piesă solo din cariera lui.

mircea eremia ilegal interviu exclusiv

La aproximativ două luni de zile de la lansare, single-ul are aproximativ un milion de vizualizări pe YouTube, iar cu această ocazie artistul ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în cadrul căruia a vorbit despre planurile sale.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent melodia „Dragostea doare”. Care este povestea din spatele piesei?

Mircea Eremia: „Dragostea doare“ este o piesă pe care am făcut-o din suflet, cu ajutorul băieților de la Golden Boy Society. Împreună am ales tema melodiei, gândindu-ne să avertizăm publicul că, deși este frumoasă, iubirea poate să doară.

Melodia are şi videoclip. Cum a fost la filmări, unde au avut loc şi cât au durat?

Videoclipul melodiei nu este unul complicat, este unul de imagine, nu a implicat mari eforturi, deoarece a fost filmat în interior. Le mulțumesc băieților de la Anomaly Studio pentru toate eforturile şi pentru faptul că au avut grijă ca totul să iasă bine. Cu profesionalismul lor şi cu puţină atenție, am fost gata într-o singură zi.

„Dragostea doare” este cel de-al doilea single din cariera ta, după „Ilegal”, piesă lansată alături de sora ta, Alina Eremia. Care piesă este mai apropiată de sufletul tău?

Melodia „Ilegal“ întotdeauna va rămâne specială pentru mine. Este o melodie care a implicat foarte multă pasiune şi din parte mea şi din partea întregii echipe. Știm cu toții vorba aia: prima dragoste nu se uită niciodată.

mircea eremia exclusiv interviu ilegal

În ambele melodii, tema principală este dragostea. Nu te-ai gândit să abordezi şi altă temă, să cânţi şi despre altceva?

Sincer să fiu, când aud un instrumental pe care trebuie să pun niște versuri, mă gândesc întotdeauna ce mă inspiră. Când am făcut cele două melodii, atât starea sufletească, cât şi inspirația de moment m-au făcut să cânt despre iubire. M-am gândit, bineînțeles, să abordez şi alte teme, dar, cum toate se întâmplă la timpul lor, tot ce pot face este să aştept.

„Ilegal” a fost produsă în studiourile Mango Music, „Dragostea doare” poartă amprenta Golden Boy Society. De ce ai schimbat studioul?

Nu am schimbat studioul, în continuare lucrez cu cei de la Mango Music, sunt echipa mea de suflet. Pentru piesa „Dragostea doare“ am ales să lucrez cu cei de la Golden Boy Society deoarece am avut ocazia de a fi invitat la studiourile lor şi, având acordul întregii echipe, m-am gândit că ar fi bine să lucrez şi cu ei pentru dezvoltarea mea muzicală.

Ce planuri ai pentru restul anului?

Pentru restul anului pregătesc destul de multe lucruri frumoase, am început să lucrez la câteva melodii şi sper ca tot ceea ce fac să ajungă la inimile ascultătorilor.

Nu mi-am făcut planuri sigure, fiindcă întotdeauna lucrurile se schimbă şi nu vom putea şti care este stilul care trebuie abordat în momentul în care mă voi gândi să scot următoarea piesă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here