duminică, iulie 21, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Miss Mary: „Sunt norocoasă că am lucrat cu artişti precum Bitză...

EXCLUSIV Miss Mary: „Sunt norocoasă că am lucrat cu artişti precum Bitză şi Glance“

La începutul acestui an, Miss Mary a lansat o nouă melodie, „Parfum de jar“, interpretată alături de Glance, videoclipul piesei reuşind să adune până în prezent peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

miss mary interviu exclusiv colaborari

La trei luni de la lansare, artista ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit atât despre colaborarea cu Glance, cât şi despre alte aspecte legate de cariera ei.

TrăieşteMuzica.Ro: Recent ai interpretat, alături de Glance, piesa „Parfum de jar“. Cum aţi ajuns să colaboraţi şi care este povestea din spatele melodiei?

Miss Mary: Mă bucur enorm că am avut șansa să colaborez cu Glance. E un om bun, talentat, cu care sper să mai lucrez în viitor. S-a întâmplat ca Glance să „aterizeze“ în studioul nostru anul trecut, prin mai. A ascultat piesa pe care eu cântasem refrenul, i-a plăcut și am hotărât să o scoatem împreună.

„Parfum de jar“ are şi videoclip. Cum a fost la filmări?

Filmările au avut loc în București, pe 5 ianuarie, într-o locație tare frumoasă. Ne-am confruntat cu ceva probleme, întrucât în acea perioadă temperatura era sub zero grade celsius, iar singura sursă de căldură era reprezentată de o soba veche. Într-un final ne-am descurcat și a ieșit ceva frumos.

Ai colaborat cu artişti precum Glance, Bitză şi Lazy. Cu cine te-ai înţeles cel mai bine şi alături de cine ai vrea să cânţi din nou?

N-aș putea alege unul dintre ei, pentru că sunt artiști extrem de diferiți. Mi-a plăcut atitudinea lui Bitză, inspirația lui. Mi-a plăcut stilul lui Lazy, accentul și ritmul lui muzical. Mi-au plăcut imaginea și forța lui Glance. Așa că nu pot spune decât că m-am simțit norocoasă să îi cunosc pe toți trei și să lucrez cu ei.

Dintre artiştii alături de care nu ai cântat până acum, pe cine ai alege pentru o colaborare?

Niciodată nu mă gândesc la un artist anume. Pentru că depinde foarte mult de piesă, de stil, chiar de șansă. Sunt mulți artiști cu care aș vrea să lucrez, mulți pe care îi admir, mulți care mă inspiră. Dacă aș putea, aș colabora cu toți, dar știm foarte bine că acest lucru este destul de greu. Așa că nu încerc să îmi fac planuri, ci las lucrurile să întâmple pur și simplu.

interviu exclusiv miss mary colaborari

Aproape toate piesele lansate de tine în ultimii ani au peste un milion de vizualizări pe YouTube. Care este secretul succesului?

Secretul succesului e mult spus. Asta pentru că încă nu l-am avut. Și nu cred că un artist poate fi vreodată mulțumit cu ceea ce este și cu ceea ce face. Este întotdeauna loc de mai bine. Mereu poți munci mai mult și te poți depăși pe ține însuți.

Revenind la întrebare, nu există vreun secret în această meserie. Atâta timp cât există pasiune și dedicare, locul îți este asigurat.

Ce planuri ai pentru 2016?

2016 este anul în care vreau să muncesc mult mai mult, să lansez mai multe piese, să scot mai multe coveruri, să mă ocup mai mult de mine și să petrec mai mult timp cu familia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.