EXCLUSIV Miță (Bere Gratis): „I-am mulțumit Lianei pentru pilele puse“

Formația Bere Gratis va sărbători pe 1 aprilie, la Sala Polivalentă din București, 15 ani de la înființare. Acest concert vine la doar o lună de zile după ce Bere Gratis a participat în finala națională a concursului Eurovision 2014.

Bere Gratis interviu exclusiv eurovision 2014

Cu doar câteva zile înainte de spectacolul de la Polivalentă, Miţă, solistul formaţiei, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre concursul Eurovision 2014.

traiestemuzica.ro: Care este povestea melodiei „Despre mine şi ea“, cu care aţi participat la selecţia naţională a concursului Eurovision 2014?

Miță: De multe ori căutăm ce ne trebuie, unde nu trebuie. Şi, de şi mai multe ori, privim în zare, dar nu vedem la doi paşi de noi. Alteori, considerăm posibilul imposibil şi invers. Trebuie să ne bucurăm de lucrurile mărunte, până să ajungem la cele măreţe. Asta trăiesc personajele acestui cântec.

Cum ați trecut peste scandalul cauzat de participarea voastră la Eurovision?

Noi n-am făcut niciun scandal. Acest gen de manifestare nu ne reprezintă, iar numele nostru nu s-a clădit în acest registru. Dar nu vă faceți probleme, în România există din plin clientele pentru acest gen literar.

Ce discuții ai avut cu Liana, după ce ați fost acuzați că ați ajuns în finala Eurovision pe pile?

I-am mulțumim frumos pentru toate pilele puse, începând cu directorul TVR și până la operatori. I-am mulțumim că a compus o piesă așa frumoasă. Ce să-i spun? Suntem doi oameni prea serioși ca să ne mânjim astfel.

Cine ar fi meritat, din punctul vostru de vedere, să reprezinte România în Danemarca?

Eurovisionul nu este un concurs meritocratic. El este un eveniment prin care promovezi un cântec. Nu știi niciodată care este cântecul cel mai bun pentru că în muzică fiecare are părerea lui, sunt gusturi și opinii diferite. E un concurs surpriză, uneori. Iar, înainte de toate, este o mare producție de TV.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here