EXCLUSIV Natalia Gordienko: „Eurovisionul a fost ca o şcoală pentru cariera mea de început“

Deşi foarte cunoscută în Republica Moldova, Natalia Gordienko s-a făcut remarcată în România abia în acest an, după ce a lansat melodia „Summertime“. Pe piaţa din ţara noastră, artista a fost promovată de băieţii de la Fly Project, care au luat-o în echipa lor de la Fly Records.

natalia gordienko interviu exclusiv

Recent, Natalia ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre noua ei piesă, despre diferenţele din punct de vedere muzical dintre România şi Moldova, dar şi despre participarea ei la Eurovision, din anul 2006.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat de curând videoclipul piesei „Summertime“. Care este povestea din spatele melodiei şi cum te-ai simţit la filmări?

Natalia Gordienko: Am făcut cunoştinţă cu băieţii de la Fly Project acum mult timp, ne întâlneam pe la concerte în Rusia şi în fostele ţări sovietice, dar şi în restul Europei, şi tot discutam despre o viitoare colaborare, însă nu s-a legat până la “Summertime”, când lucrurile s-au întâmplat destul de repede, chiar dacă programul a fost încărcat de ambele părţi. Sunt artist Fly Records şi mă bucură să fiu parte din familia lor.

A urmat apoi filmarea videoclipului pe Rivera Franceză, locul care ni s-a părut cel mai potrivit pentru piesa asta. Am lucrat cu o echipă din Ucraina, au fost două zile la foc continuu, dar am fost toţi fericiţi de rezultat.

Feedback-ul, atât din România, cât şi din alte ţări este unul foarte bun. Am lansat piesa şi în Ucraina şi am avut un promo tour care s-a încheiat cu rezultate care ne-au bucurat.

În Republica Moldova eşti foarte cunoscută, însă în România eşti o apariţie nouă. Crezi că te vei face rapid remarcată şi aici?

Da, am încredere în mine şi în muzica pe care o fac, muncesc foarte mult, uneori am impresia că în 24 de ore nu reuşesc să fac tot ce îmi propun şi cred că atunci când faci lucrurile cu chef şi implicare, ajungi acolo unde îţi doreşti. Lucrurile mai devreme sau mai târziu se aşază în favoarea ta.

natalia gordienko interviu

În anul 2006 ai participat la Eurovision. Te-a ajutat acest lucru în carieră?

Da, m-a ajutat foarte mult. Când aveam 15 ani, am început să particip la mai multe concursuri internaţionale la care îmi reprezentam ţara (Republica Moldova), însă Eurovisionul a fost cel mai important dintre ele, un fel de şcoală pentru cariera mea de început. Am învăţat foarte multe lucruri din această experienţă şi după acest moment au apărut şi foarte mult concerte în afara Moldovei.

Există diferenţe între industria muzicală din România şi cea din Republica Moldova?

Normal. În Moldova uneori mi se pare că există partea de “show”, însă partea de “business” lipseşte. Piaţa aici este mult mai dezvoltată ca în Moldova, pentru că în primul rând ţara este mult mai mare. Stilurile muzicale ascultate sunt diferite, se ascultă şi muzică de aici, dar şi din Rusia sau restul Europei.

Eşti atât dansatoare, cât şi cântăreaţă. Ce îţi place mai mult, să dansezi sau să cânţi?

Îmi place în aceeaşi măsură să cânt şi să dansez. Nu pot să cânt şi să nu dansez, pentru că muzica înseamnă ritm, iar eu simt ritmul.

Ce planuri de viitor ai şi în ce limbă va fi lansat următorul tău single?

Am proiecte foarte mari alături de Fly Records, însă nu-mi place să povestesc despre ele, pentru că am o superstiţie legată de asta: ce spun nu se mai împlineşte.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here