sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Natalia Gordienko: „Îmi doresc o piesă în română şi aş vrea...

EXCLUSIV Natalia Gordienko: „Îmi doresc o piesă în română şi aş vrea să cânt alături de Smiley“

La sfârşitul lunii august, Natalia Gordieko, artistă originară din Republica Moldova, a lansat o nouă melodie în România, intitualtă „Habibi“.
natalia-gordienko-interviu-exclusiv-smiley-piesa-romana

Noua piesă a artistei este interpretată alături de Mohombi şi a fost produsă şi compusă de băieţii de la Fly Records, casa de discuri a celor de la Fly Project.

Acum, la aproximativ o lună de la lansare, Natalia Gordienko ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei şi despre planurile de viitor.

trăieştemuzica.ro: Recent ai lansat melodia şi videoclipul „Habibi“. Care este povestea din spatele piesei şi cum a fost la filmări?

Natalia Gordienko: „Habibi“ este o piesă dance, cu accente orientale, care vorbeşte despre dragoste, făcută de băieţii de la Fly Records, cu care lucrez de un an.

Clipul este realizat de Roman Burlaca, un regizor pe care eu îl apreciez foarte mult pentru viziunea lui şi care şi-a imaginat nişte cadre tinereşti, fresh, pline de dragoste, zâmbete şi locuri frumoase din România.

Noua piesă este interpretată alături de Mohombi. Cum ai ajuns să lucrezi cu el şi cum v-aţi înţeles?

La Mohombi ne-am gândit din prima când am ascultat piesa, alături de echipa mea de la Fly Records. Ne-am gândit că o voce cu personalitate, aşa cum este a lui, se potriveşte perfect pentru melodie şi aşa a fost. Lui i-a placut piesa şi am ales să facem acest featuring.

Ne-am înţeles foarte bine la filmări, din păcate suntem foarte ocupaţi fiecare, nu am reuşit să ne sincronizăm pentru programul de promovare, dar ţinem legătura.

„Habibi“ a venit la mai bine de un an de zile după „Summertime“. Nu crezi că ai aşteptat cam mult pentru a lansa un nou single?

Nu am aşteptat efectiv, am lucrat în tot acest timp. Am avut concerte prin Europa şi am căutat, împreună cu echipa de la Fly Records, exact piesa pe care să o simţim ca fiind cea mai potrivită pentru a o lansa.

Ce pot să vă spun clar este că lucrăm deja la noul single, aşa că nu veţi mai avea de aşteptat un an până la următoarea lansare.

natalia-gordienko-interviu-exclusiv-2016

În ultimii ani, topurile muzicale au fost cucerite de piese interpretate în limba română. Când vei lansa şi tu o melodie în română?

Nu ştiu, curând, poate. Cred că o melodie are succes dacă oamenii o plac, dacă le stârneşte emoţie, indiferent de limba în care este cântată. Îmi doresc o piesă în limba română, aşa că o să fie şi asta într-o zi.

Artiştii din Republica Moldova au reuşit să fie foarte apreciaţi de publicul român. Crezi că poţi să ajungi la fel de cunoscută în România precum Carla’s Dreams sau Zdob şi Zdub?

Îmi doresc, asta e clar! Vom vedea exact ce va fi să fie, însă fac tot ce pot pentru asta, ca publicul să mă cunoască cu adevărat ca artist.

Alături de ce artişti români ţi-ar plăcea să lansezi o melodie?

Sunt mai mulţi. Admir mulţi artişti din România. Îmi plac băieţii de la Fly Project, îmi place Smiley… Îmi place şi Carla’s Dreams, că tot vorbeam de ei mai devreme.

Ce planuri ai pentru sfârşitul acestui an?

Eu sunt o fiinţă foarte activă, nu există perioade moarte în programul meu. Când nu sunt la concerte, sunt pe drum, în studio, la repetiţii, la birou, prezentări de moda, tot ce vrei şi ce nu vrei. Nu-mi place să stau.

Planuri sunt foarte multe, conduc un radio în Republica Moldova, pregătesc noul single pentru cariera mea artistică, sunt mereu pe drumuri la concerte şi clar am şi alte suprize pentru cei care mă urmăresc.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.