EXCLUSIV Neylini: „După debutul muzical, mi-am rafinat stilul vestimentar“

Neylini a revenit de curând pe scena muzicală cu o nouă melodie, „Te iubesc“, o piesă romantică, în limba română, interpretată alături de Muneer, un tânăr artist talentat, originar din Emiratele Arabe.

interviu exclusiv neylini

Zilele acestea, artista filmează și videoclipul melodiei, iar cu această ocazie ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei muzicală, dar și despre viața personală.

Neylini: Te-ai apucat de cântat în urmă cu foarte mulți ani. De unde această pasiune pentru muzică?

traiestemuzica.ro: Mi-a plăcut dintotdeauna să cânt, a fost ceva natural. Nu mai știu exact momentul în care mi-a încolțit în minte gândul că îmi doresc să fac doar asta toată viața, însă o dată ce am luat decizia, nu m-am mai concentrat pe altceva. Pe scenă mă simt vie, acolo dau totul, iar schimbul de energie cu publicul e ceva extraordinar.

Ai intrat oficial în industria muzicală românescă în anul 2009. Cum te-ai schimbat tu de atunci și cum a fost debutul tău în muzică?

Debutul meu pe radio a venit după o perioadă grea, în care am simțit că încercasem tot ce se poate. Dar știți cum se spune, ‘e intotdeauna cel mai întuneric înainte de zorii zilei’.

La mine, povestea de succes a început cu ‘Muleina’, o piesă compusă de Adi Cristescu, în care am crezut foarte mult și, pentru prima oară, echipa mea și cu mine nu eram singurii care iubeam cântecul, acord cu acord și vers cu vers. De îndată ce a fost remixată de DJ Andi și a intrat pe un post de radio, lumea a început s-o ceară, toate celelalte posturi au început s-o difuzeze. Apoi, până să-mi dau seama ce se întâmplă, era cea mai populară piesă a anului 2009.

De schimbat, nu cred că m-am schimbat prea mult, mai degrabă aș spune că mi-am rafinat stilul vestimentar și show-urile, ca să fie totul cât mai cool pentru fanii mei.

interviu exclusiv neylini te iubesc

Melodia “Te iubesc” a venit după o perioadă destul de lungă de pauză. Ce ai făcut în tot acest timp?

Am cântat peste tot unde am fost invitată și am petrecut timp în studio, căutând piesa care să spună perfect și simplu ‘Te iubesc’.

Dar în vacanța de vară ce ai făcut?

M-am împărțit cât am putut de bine între cele doua mari constante ale vieții mele: muzica și familia. Am avut timp și de dans, și de muncă, și de relaxare, și de odihnă. De curând am susținut un concert la Roma, unde am trăit un vis din care nu vreau să mă trezesc. Când mă uit în urmă la ultimele trei-patru luni, n-am cum să neg că sunt o norocoasă.

Când vei lansa videoclipul piesei “Te iubesc”?

Cât de curând! Știți cum se spune, lucrurile bune se lasă uneori așteptate. Alături de echipa mea, voi face tot posibilul ca așteptarea să merite!

Ai realizat un shooting special pentru lansarea noii tale piese. Unde a avut loc și care este povestea lui?

Ne-am dorit ceva deopotrivă exotic și cu poveste. Astfel, am ales să facem ședința foto pe iahtul ‘Leader’, care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu și care a găzduit și petrecerea de nuntă a Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu. Este impozant, cea mai mare ambarcațiune din apele lacului Snagov, și a servit ca decor perfect pentru fotografiile făcute de Cătălin Mihai. Eu m-am simțit super-bine și cred că se vede în poze.

neylini

Melodiile în limba română prind tot mai bine la public acum, față de anii trecuți. De ce crezi că s-a schimbat mentalitatea ascultătorilor din România?

E un fel de întoarcere la rădăcini, la ce este al nostru, ca tradiție. Plus că avem mulți compozitori și textieri care se simt mai bine scriind piese în limba maternă, iar mesajul e mult mai direct, mai ușor de transmis oricui, indiferent de vârstă sau de educație. Mie imi place să cânt în orice limbă, oricum se spune că muzica e un limbaj universal, dar cu o parte mare de suflet, mă bucur că s-a revenit la limba română. Mi-era dor, sincer.

Cum îți petreci timpul liber și ce alte pasiuni mai ai, pe lângă muzică?

Puținul meu timp liber este dedicat celor dragi. Când nu sunt cu ei, mă plimb prin oraș, mă uit la filme, ies la shopping, cam ce ar face orice fată dornică de relaxare. Marea mea pasiune este dansul și este deopotrivă un mijloc bun de a-mi păstra silueta și energia.

Ce planuri de viitor ai alături de casa de discuri MediaPro Music?

Primul pe lista planurilor este videoclipul ‘Te iubesc’. Apoi, sper să ne continuăm armonios colaborarea începută în anul 2009 și să vă oferim cât mai multe piese frumoase și bune de păstrat în playlist, indiferent de anotimp.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here