EXCLUSIV Phelipe: „Am crezut de la început în «Şah mat». Am simţit că va merge foarte bine“

Phelipe este un artist complet, care compune piese, scrie versuri şi cântă, reuşind până acum să aduca în atenţia publicului multe hituri. La sfârşitul, el a colaborat cu Carmen, fiica lui Adi Minune, pentru melodia „Şah mat“.

phelipe exclusiv sah mat interviu

Recent, Phelipe ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera lui, despre prietenia dintre el şi Connect-R, dar şi despre faptul că lucrează la noi piese.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat, la sfârşitul lunii august, alături de Carmen, videoclipul piesei „Şah mat”, care are peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Vă aşteptaţi la un succes atât de mare?

Phelipe: Eu am compus si alte piese de succes precum „Văd cum mă priveşti“, „Chiar dacă ai plecat“, interpretată de mine alături de DJ Rynno şi Sylvia, „Reason for love“, colaborare cu Nick Kamarera, sau „Domino“ şi „S.O.S“, interpretate de Carmen.

Niciodată nu lansez o piesă dacă nu o simt şi da, am crezut de la început în „Şah mat“. Am simţit că va merge foarte bine şi sper să meargă şi în continuare!

Pe această cale aş vrea să le mulţumesc fanilor mei şi tuturor celor care îmi ascultă muzica!

Până acum îi compuneai piesele lui Carmen, dar acum cânţi alături de ea. Cum ai ales-o pentru această colaborare?

Carmen este un artist talentat, cu o voce caldă şi cu o energie plăcută! Era evident că o să facem o piesă împreună, asta după ce am compus două melodii de mare succes pentru ea.

Un alt motiv pentru care am ales-o pe Carmen pentru această colaborare este timbrul ei. Ne potrivim foarte bine muzical! A dat un plus de valoare piesei şi asta mă bucură mult.

Cum aţi ajuns să filmaţi videoclipul la Institutul de Cercetare din Bucureşti?

De partea video s-a ocupat Alex Ceaşu, un regizor cu care am mai colaborat. Eram sigur că o să iasă un clip bun.

Am ajuns la Institutul de Cercetare pentru că l-am rugat să ne găsească un platou inedit, care să exprime perfect mesajul piesei, şi asta s-a şi întâmplat.

phelipe carmen interviu exclusiv

Ai fost ajutat la versurile piesei şi de Connect-R. Te gândeşti la o nouă colaborare cu el?

Pe Connect-R îl ştiu de apoximativ 10 ani. Am lucrat împreună o perioadă bună de timp, plus că suntem prieteni buni. Am apelat la el pentru a finaliza textul piesei pentru că este unul dintre cei mai buni textieri şi compozitori din ţară, plus că mă cunoaşte foarte bine. A înţeles foarte bine mesajul pe care vreau să-l transmit publicului şi fanilor mei.

Majoritatea pieselor tale lansate în ultimul timp au fost de dragoste. De ce ai ales o altă temă acum?

Muzica mi-a adus multe momente pline de fericire şi mândrie, dar şi mult stres, atacuri de panică sau dezamăgiri. Nu este uşor să mulţumeşti fanii, nu este uşor să creezi o piesă precum „Domino“, care să adune aproape 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe lângă asta, sunt momente in viaţă când nu treci printr-o perioadă bună. Eu am preferat să vorbesc despre aceste lucruri prin muzică. Aşa a apărut „Şah mat“. În viaţă treci prin momente bune şi mai puţin bune. Ideal ar fi să înveţi din aceste probleme, să te scuturi de praf, după ce ai căzut, şi să mergi cu capul sus, mai departe, spre ţelul tău.

Ce planuri ai pentru acest final de an?

Nu vreau să mă mai gândesc la planurile de viitor, pentru că mi-ar da multe bătăi de cap. Am început să trăiesc din plin prezentul! Thomas Edison a spus un lucru foarte interesant: „Ceea ce eşti se va vedea în ceea ce faci“.

În acest moment sunt concentrat pe partea de studio, pentru că pe viitor e foarte posibil să mai apară câteva hit-uri marca Phelipe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here