duminică, iulie 21, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Raluka: „DJ Sava şi Connect-R nu-mi sunt doar colaboratori, ci şi...

EXCLUSIV Raluka: „DJ Sava şi Connect-R nu-mi sunt doar colaboratori, ci şi prieteni“

La mijlocul lunii aprilie, Raluka lansa o nouă piesă solo, „Ieri erai“, care între timp a reuşit să cucerească toate topurile şi să adune pe YouTube, până în prezent, peste 8 milioane de vizualizări.

raluka interviu exclusiv connectr sava

La o lună de zile de la lansare, Raluka ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, despre Quantum Music, casa ei de discuri, dar şi despre melodia „Ieri erai“, despre care Alexandra Stan a mărturisit recent că este piesa ei preferată, datorită vocii Ralukăi.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai lansat recent melodia „Ieri erai“. Care este povestea din spatele piesei şi de unde a venit inspiraţia pentru versuri?

Raluka: Pentru că în ultima vreme am căutat să-mi formez o echipă din oameni talentaţi, am reuşit să găsesc echipa de producţie Seek Music, formată din Zagga şi Lu-k Beats. Alături de ei sunt Irina Rimes, un artist al casei de discuri Quantum, care în curând va scoate o piesă frumoasă, şi Theea Miculescu, care a scos multe din hiturile artiştilor cunoscuţi. Aceştia sunt oamenii care au participat la această piesă, cărora le mulţumesc din suflet.

Piesa a fost compusă într-un timp foarte scurt, fiind cu toţii foarte mulţumiţi de ea, sperând ca şi publicul să fie la fel de mulţumit cum suntem noi.

Versurile sunt compuse de Irina Rimes, care este extrem de talentată şi se poate transpune sub pielea oricui şi tocmai de aceea scrie nişte versuri care ajung la inimile tuturor.

Melodia a fost lansată alături de videoclip. Cum a fost la filmări?

Videoclipul a fost filmat de Bogdan Daragiu. La filmări ne-am distrat destul de tare, mai mult glumind şi dansând, decât să muncim, rezultatul fiind unul de care ne bucurăm cu toţii. Filmările au durat în jur de 24 de ore.

Odată cu această lansare ai prezentat şi Quantum Music, casa ta de discuri. Când şi cum ţi-a venit ideea de a avea propria casă de discuri?

Plecând de la un proiect mic, am ajuns la un proiect mai mare, ne-am asociat cu nişte oameni talentaţi, de care sunt foarte mândră că sunt în echipa mea. Şi aşa am decis să ne extindem şi să ajungem de la o casă de producţie, la o casă de discuri.

raluka interviu exclusiv trm

Ai pus singură bazele acestei case de discuri sau există şi alte nume alături de tine?

Nu am pus bazele casei de discuri singură, mai sunt şi alţi parteneri, care nu sunt toţi din domeniul muzical, cu care se pare că fac o echipă foarte bună. Avem un management competitiv, pe nume Cornel Ursache.

Ce artişti se vor regăsi alături de tine la Quantum Music?

În momentul acesta, mai avem două proiecte pe care urmează să le lansăm în scurt timp. Există atât proiecte comerciale, cât şi proiecte underground, care sperăm să ajungă la inimile oamenilor.

Ai avut colaborări cu artişti precum DJ Sava, Connect-R sau Speak, iar acum cânţi din nou singură. Următoarea ta piesă va fi solo sau featuring?

Nu-mi fac planuri cu atâtea luni înainte, mai întâi vreau să văd cum evoluează această piesă. În continuare colaborez cu toţi artiştii, mai ales cu DJ Sava şi Connect-R, care nu-mi sunt doar colaboratori, ci şi prieteni.

Cât de strânsă mai e prietenia cu DJ Sava, ţinând cont că nu aţi mai lansat nicio melodie împreună de mai bine de un an de zile?

DJ Sava este în contunuare prieten cu mine, în continuare colaborăm şi, de curând, împărţim şi acelaşi studio. Cred că asta spune totul despre noi.

Ce planuri ai pentru restul acestui an?

Cum am spus si mai sus, în momentul acesta ne concentrăm pe promovarea single-ului „Ieri erai“ şi, în acelaşi timp, ne concentrăm energiile pentru lansarile celor doi artişti: Irina Rimes şi Cătălin Tamaz, care, în curând, vor scoate primele lor single-uri, la care a lucrat toată echipa. În momentul acesta, astea sunt planurile de viitor.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.