EXCLUSIV Rashid: „Îmi doresc din copilărie să colaborez cu maestrul Tudor Gheorghe“

În ultimii ani, Rashid a reuşit să cucerească YouTube-ul cu piese sale, având colaborări cu artişti precum Alex Velea, Gabriel Cotabiţă şi Alina Eremia.

rashid interviu exclusiv tudor gheorghe

În toamna acestui an, vocea lui s-a făcut auzită pe două piese care au strâns deja milioane de vizualizări în mediul online, „Filme“ (colaborare cu Alina Eremia) şi „Partea a doua (Din vina ta)“, melodia lui Alex Velea.

Recent, Rashid ne-a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre prietenia lui cu Alex Velea, despre cariera lui şi despre artiştii cu care a colaborat sau ar vrea să colaboreze.

TrăieşteMuzica.Ro: În luna noiembrie ai lansat o nouă melodie, „Filme”, care are şi videoclip. Care este povestea din spatele piesei şi cum a fost la filmări?

Rashid: Piesa a ieşit cumva dintr-o joacă, dintr-un joc de cuvinte, mai exact. „Filme“ şi „feel me“, care se regăsesc şi pe refren. De aici, totul a decurs natural şi am făcut o piesă de care noi, cei de la Golden Boy Society, suntem foarte mândri.

Filmările au fost relaxate, s-a întâmplat totul în studiourile de la Buftea. Alex Ceauşu a regizat clipul, iar eu şi Alina Eremia am urmat ca doi actori (amatori, ce-i drept) indicaţiile primite. Una peste alta, ne-am simţit foarte bine şi ne bucurăm împreună de rezultat.

Melodia este interpretată alături de Alina Eremia. Cum ai ajuns să colaborezi cu ea şi de ce nu ai ales altă voce feminină?

Colaborarea a venit la fel de natural precum piesa. Alina este o prezenţă fresh în peisajul muzical autohton. A sunat-o Alex Velea, a venit la studio, a ascultat, i-a plăcut, a înregistrat şi ne-am dat seama încă de atunci că Alina este alegerea potrivită.

Videoclipul „Filme” a atins pragul de un milion de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare. Te aşteptai să aibă un succes atât de mare?

Sincer să fiu eu, nu-mi mai permit să fac previziuni înainte de apariţia unei piese, dar trebuie să recunosc că am simţit cumva potenţialul ei, sperăm ca şi canalele media radio/tv să simtă energia şi, nu în ultimul rând, „filmul“ piesei.

Tot în luna noiembrie ai colaborat şi cu Alex Velea pentru piesa lui „Partea a doua (Din vina ta)”. Nu a fost însă prima ta colaborare cu el, voi doi fiind şi buni prieteni. Cum v-aţi cunoscut şi cum aţi ajuns să lucraţi împreună?

Îl ştiu de când mă ştiu ar putea fi răspunsul cel mai potrivit. Ne-am cunoscut când eram la începuturi, acum vreo 15 ani, şi continuăm să fim prieteni şi să colaborăm tot de pe atunci. Noi încercăm să fim o familie la Golden Boy Society şi ne comportăm în consecinţă.

Cum e să faci parte din brigada Golden Boy Society a lui Alex Velea?

E foarte tare. Avem aşa: chimie, pasiune şi energie pozitivă. Lucruri destul de rare în vremurile pe care le trăim cu toţii.

Ai cântat alături de Sişu, Puya, Alex Velea, Cabron, Baboi, Gabriel Cotabiţă şi lista poate continua. Alături de ce artist nu ai cântat până acum, dar ţi-ai dori să o faci?

Ca orice artist, am mulţi preferaţi, dar, dacă ar fi să aleg o colaborare inedită, pe care mi-o doresc încă din copilărie, ar fi cu maestrul Tudor Gheorghe.

Care dintre piesele tale consideri că te reprezintă cel mai bine şi care este cea mai apropiată de sufletul tău?

Nu aş putea să aleg o piesă, am scris, compus şi interpretat undeva la 200 de piese în anii ăştia, singur sau împreună cu C.I.A., dar, dacă ar fi să nominalizez câteva, ar fi „Unde e ea“, „Dacă aş putea“, „Domnişoară“, „Regina Balului“, „Filme“ şi lista poate continua. Acum realizez că sunt romantic rău.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here